2777
2789
عنوان

نی نی دومم هم دختره

| مشاهده متن کامل بحث + 1274 بازدید | 87 پست
واااای که چقدر طلا گفتیمن دور و برم، پر از دوست و فامیله که صمیمی هستیم اما خلا نداشتن خواهر، همیشه ...

اره خواهر خیلی خوبه حیف من ازش دورم ولی همش باهم در ارتباطیم باهم یه عالمه حرف میزنیم

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

دختر شیرینه البته میگن مادرها بیشتر پسر دوست هست

نه اینطور نیست 

واسه من اصلا فرق نمیکنن جفتش عزیزن 

چه پسر چه دختر 

تو سایت میبنم جنسیت مهمه تعحب میکنم 

‌سلام...امروز 1404/04/04 ساعت ۸:۴۵ همه چی نابود شده خودم کردم ۱سال به خودم محلت میدم خودمو بسازم تو این ۱ سال دوتا هدف دارم هدف اول کاهش وزنه هدف دوم کنکور ....حالا اگه برگشتم اولین سوال از خودم میپرسم که دیدی تونستی دیدی شد؟پس امروز رو بزاریم تاریخ تولد یه کاربر جدید که قراره همه چی رو از ۰ به صد خودش برسونه ...!

بیشتر ببینید

تو داری آرزوی منو زندگی میکنی همیشه تو خیابون به مامانایی که دو یا سه تا دختر دارن با ذوق نگاه میکنم به نظر من خیلی قشنگن  اون خونه بهشته و اون فرشته ها هم حامی همدیگه و هم همدم مامانشونن🥰🥰🥰

فقط 23 هفته و 3 روز به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40

عکس پروفایلم خودمم لطفا کپی نکنید ممنونم🙏🌹🌿

ببین من خودم سه تاخواهریم انقدررر خوبه خواهر داشتن

لاتخافی و لاتحزن🌻🌄 بگو: بیایید تا آنچه خدا بر شما حرام کرده همه را بر شما بخوانم، و آن اینکه به هیچ وجه شرک به خدا نیاورید، و به پدر و مادر احسان کنید، و دیگر اولاد خود را از بیم فقر نکشید، ما شما و آنها را روزی می‌دهیم، و دیگر به کارهای زشت آشکار و نهان نزدیک نشوید و نفسی را که خدا حرام کرده (محترم شمرده) جز به حق به قتل نرسانید. خدا شما را به این اندرزها سفارش نموده، باشد که تعقل کنید. (انعام/۱۵۱)

بیشتر ببینید

من بچه اولم پسر بود . وقتی فهمیدم دومی هم پسره خیلی ناراحت شدم . گریه کردم. اما الان بابتش خداروشکر میکنم. 

چون هم جنس هستن خیلی بهتر باهم بازی میکنن. علایق مشترک دارن. با هم سرگرمن