2777
2789
عنوان

از پوشک گرفتن کودک دوسال ونیمه

110 بازدید | 22 پست

سلام امیدوارم حالتون خوب باشه.

من یه پسر بچه خیییییییییلی لجباز دارم یعنی به حدی لجبازه مدام درحال گریه و وزه کردن وجیغ وداد که حالم از زندگی به هم میخوره.چندین بار اقدام کردم از پوشک بگیرمش ولی دیدم همکاری نکرده ولش کردم کاملا حالت مدفوع کردن رو بلده میره میشینه کنار اتاقش( روی پاهاش میشینه همونطوری که خودمون توی دستشویی میشینیم).مشکلش فقط لجبازیشه که نمیذاره شلوارشو درارم ببرمش دستشویی انقد گریه میکنه وکولی بازی درمیاره که انگار کل روز کتک خورده توروخدا یه راهکار بهم بدین واقعا خسته شدم از دستش(تازه سرهمین لجبازیش از شیشه شیرم نتونستم بگیرمش)

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

من دختر دارم ،میگن پسرایکم بیشتراذیت میکنن وبدقلق ترهستن اما اینو میدونم که بچه ها تو یه سنی از دستشویی خودشون میترسن وما آدم بزرگا درک نمیکنیم چشونه دراصل نمیخوان چشمشون به اون بیفته البته بعضیا میگن وابستگیه ونمیخوان جداشن واونو بخشی ازخودشون میدونن واین چیزا که من همچین چیزی تو دخترام ندیدم ولی نظر کارشناسیه وتومقالات خوندمش،دخترای من که فقط میترسیدن باید سریع میشستم میرفت شما هم ببینید شاید پسرتون لجبازی نمیکنه دراصل مشکلش چیز دیگه ایه

منم مثل تو دوسال نیمش ولی لجباز نیس یاد نمیگیره میره دسشویی میشینه ولی کاری نمیکنه میاد بیرون می ...

عزیزدلم بچه شما احتمالا امادگیش رو نداره ولی بچه من بلده از سرلجبازی نمیاد دستشویی

من دختر دارم ،میگن پسرایکم بیشتراذیت میکنن وبدقلق ترهستن اما اینو میدونم که بچه ها تو یه سنی از دستش ...

مرسی از نظری که دادی ولی من اگه بخوام راجب پسرم بگم خودش یه رمانه.

کلا لجبازیش با همه چیه اینطور نیس که بگی از دیدن ادارار ومدفوع خودش میترسه شایدم واقعا بترسه ولی حتی واسه لباس پوشیدن دراوردن بیرون رفتن خونه اومدن غذا خوردن بازی کردن ودراخر همه چی لج میکنه وگررررریه یعنی روانیم کرده

خب عزیزم هنوز امادگی نداره بزار سه سالگی اقدام کن

خب من رو مدل نشستنش واینکه دوساعت میتونه جیششو نگه داره احساس میکنم میتونه بره دستشویی وگرنه اجباری ندارم بهش بکنم

دختر منم سه سال و نیمه هنوز نتونستم ، دکتر بردم گفت یک هفته آزادش بزار یاد گرفت که هیچی ولی یاد نگرف ...

حالامنم این کارو میکنم ببینم چی میشه.

یعنی بازش بذارم شلوار بپوشم وبذارم ۷ودش بگه جیش داره یا پی پی یا هی ببرمش دستشویی؟