2777
2789
عنوان

با یکی از اتباع دعوام شد توی صف نون

1779 بازدید | 107 پست

فک کرده چون لباس شیک پوشیده ایرانی شده.برگشته میگه ترکمنم.گفتم کارت ملی نشون بده اگه راس میگی ،ضایع شد در رفت.خدایش زور داره دیگه اینا بخوان زرنگ بازی در بیارن سر ما توی مملکتمون

》اولین گناه ،گناهیه که روی سنگ قبرت مینویسن《                   》هرکسی ذات واقعیت رو ببینه سوارت میشه《                             》شک تنها حقیقته《

یکسال پیش هیچ امیدی نداشتم، همه روش ها رو امتحان کردم تا اینکه بعد از کلی درد کشیدن از طریق ویزیت آنلاین و *کاملاً رایگان* با تیم دکتر گلشنی آشنا شدم. خودم قوزپشتی و کمردرد داشتم و دختر بزرگم پای پرانتزی و کف پای صاف داشت که همه شون کاملاً آنلاین با کمک متخصص برطرف شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون دردهایی در زانو، گردن یا کمر دارید یاحتی ناهنجاری هایی مثل گودی کمر و  پای ضربدری دارید قبل از هر کاری با زدن روی این لینک یه نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص دریافت کنید .

احیانا شما پلیس گشت بودی که کارت کسیو چک کنی؟ کارا خیلی زشت بود

بهترین اتفاق زندگیم سال 1402 اتفاق افتاد ولی سال 1402 بدترین سال زندگیم بود ،درواقع بهترین اتفاق زندگیم در بدترین سال عمرم اتفاق افتاد. / من ناراحت نیستم، نمیخوام هم برگردم به اون روزا، متنفر هم نیستم، فقط حسرت میخورم کسی هست بفهمه چی میگم؟

بیشتر ببینید
احیانا شما پلیس گشت بودی که کارت کسیو چک کنی؟ کارا خیلی زشت بود

وقتب ادعا میکنه ایرانیه باید نشون بده

》اولین گناه ،گناهیه که روی سنگ قبرت مینویسن《                   》هرکسی ذات واقعیت رو ببینه سوارت میشه《                             》شک تنها حقیقته《

آدم که با کارت ملی نمیره نونوایی منم دوسال فک میکردم دونفر افغانی هستن بعداً فهمیدم ترکمن هستن قیافشون شکل همن

آدم ها فکر می‌کنند؛ اگر یک بار دیگر متولد شوند، جور دیگری زندگی می کنند،شاد و خوشبخت و کم اشتباه خواهند بود. فکر میکنند میتوانند همه چیز را از نو بسازند، محکم و بی نقص!           اما حقیقت ندارد...                                                               اگر ما جسارت طور دیگری زندگی کردن را داشتیم،اگر قدرت تغییر کردن را داشتیم،اگر آدم ساختن بودیم،از همین جای زندگیمان به بعد را می ساختیم!

بیشتر ببینید
ترکمن شبیه افغانستانی هان اشتباه کردی

درسته

واس همین افغانا میکن ترکمن هستن.

شوهرم ک میخواست اتباع رو دستگیر و دیپورت کنن میکفتن ترکمن هستیم.ارواح ننشون!

وزن اولیه ۶۶🥲 وزن هدف ۶۰🫠خب شدم ۶۰.۶۰۰🤩 فقط تو یک ماه اونم بدون ورزش، فقط با کالری شماری🫣 هدف بعدیم ۵۸ هست🙂‍↕️ قد ۱۶۰

چیکار کرد مگه

اومد پشت سر وایستاد دید صف تکی شلوغه رفت صف چنتایی نوبتش شد یکی گرفت

منم دقیقا پارسال با یکیشون سر صف نانوایی دعوام شده،  حالا باز شما خوبه. این  نوبتش پشت سر من بود الکی میگفت نه نوبت منه.  منم زورم اومد اون حق منو تو مملکت خودم بخوره دعوامون شد،  خود نونوا هم باهاش حرفش شد انداختش ته صف