2777
2789
عنوان

چرا خدا با من لج کرده🤦‍♀️

198 بازدید | 17 پست

بعد اون خیانتی ک دیدم طرف از چشم افتاد ینی دیگ نه دلم میخواست ببینمش نه اصلا دلم براش تنگ میشد اصلا حتی بهش فکرم نمیکردم توی دانشگاه به دوستام گفتم خداروشکر دیگ بهش فکر نمیکنم حالم خیلی خوبه چقد زندگی بدون عشق قشنگه و فلان.. از همون روز ک اومدم خونه بیقراریام باز شروع شد امان از امروز ک دیشب خوابشو دیدم وایی چرا خدا اینو میاره توی خواب من ک اینقدر حالم بد بشه خوابه عین واقعیت بود بغلش کردم 😭😭 چه خاکی تو سرم بریزم چجوزی من اینو فراموشش کنم 

آفرین دقیقا 

منم تا میگم خدایا شکرت دیگه از سرم پرید دوباره به طرز احمقانه ای دلتنگ میشم

بهترین اتفاق زندگیم سال 1402 اتفاق افتاد ولی سال 1402 بدترین سال زندگیم بود ،درواقع بهترین اتفاق زندگیم در بدترین سال عمرم اتفاق افتاد و در واقع حتی بهترین اتفاق هم نتونست بدترین سال رو به بهترین سال یا حتی یه سال معمولی تبدیل کنه/ من ناراحت نیستم، نمیخوام هم برگردم به اون روزا، متنفر هم نیستم، فقط حسرت میخورم کسی هست بفهمه چی میگم؟

بیشتر ببینید

کاش خدا با منم فقط در حد خیانت نامزد لج میکرد 

نه اینکه از همه ی جهاته کل زندگیم لج کنه چه مالی چه عاطفی چه محبتی چه شغلی همه چی 

فقط تحصیلی موفق بودم که اونم وقتی شغل مناسب با مدرکت نتونی پیدا کنی چه فایده داره 

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

چرا اینجوریه خب😭

فقط میدونم باید تحمل کنی یه وقت به سرت نزنه بری پیامی چیزی بدی

تحمل کن چند روز دیگه دوباره متنفر میشی

بهترین اتفاق زندگیم سال 1402 اتفاق افتاد ولی سال 1402 بدترین سال زندگیم بود ،درواقع بهترین اتفاق زندگیم در بدترین سال عمرم اتفاق افتاد و در واقع حتی بهترین اتفاق هم نتونست بدترین سال رو به بهترین سال یا حتی یه سال معمولی تبدیل کنه/ من ناراحت نیستم، نمیخوام هم برگردم به اون روزا، متنفر هم نیستم، فقط حسرت میخورم کسی هست بفهمه چی میگم؟

بیشتر ببینید
این دعارو نکن ک واقعا زجر آورهههه

واقعا زجر اوره 

منم تجربه کردم سه سال پیش 

خیلی بد بود 

ولی تموم شد و بعد از اون زجرای دیگه اومد :(

البته الان دیگه پوست کلفتم ، چون هر بدبختیه جدیدی که برام پیش میاد و حالم بد میشه همش به این فکر میکنم که پنج سال دیگه من همه چی یادم رفته و اون موقع دغدغه های جدید دارم پس الان بی تفاوت و بی احساس نسبت به مشکلاتم باشم 

رابطه ات باهاش در چه حد بوده...اگه لمس فیزیکی توی رابطه صورت بگیره، قطع رابطه خیلی دردناک میشه...اما اگر صرفا حرف زدن باشه، بعد یک هفته به طور کامل فراموش میشه و هیچ اثری ازش باقی نمیمونه

خواب به خاطر وابستگی خودت در ناخوداگاهته چه ربطی به خدا داره که تقصیر اون میندازی 

هر چی بیشتر در خودم فرو میرم و خودم رو میشناسم ،بیشتر میفهمم چقدر محتاج محبت و نظر پروردگارمم...اللّهُمَّ اهدِني وسَدِّدْني، اللّهُمَّ اجعلْ في قَلْبي نُوراً، وفي بَصَري نُوراً، وفي سَمْعي نُوراً، وعنْ يَميني نُوراً، وعنْ يَساري نُوراً، وفوقي نُوراً، وتحتي نُوراً، واجعلْ لي نُوراً، يا أرحَمَ الرّاحِمينَ."**

بیشتر ببینید
فقط میدونم باید تحمل کنی یه وقت به سرت نزنه بری پیامی چیزی بدیتحمل کن چند روز دیگه دوباره متنفر میشی

نه همه چیو میبخشم جز خیانت:) بعضی وقتا میرم جلو مغازش یساعت توی ماشین نگاش میکنم فقط اینجوری آروم میگیرم خدا لعنتش کنه

واقعا زجر اوره منم تجربه کردم سه سال پیش خیلی بد بود ولی تموم شد و بعد از اون زجرای دیگه اومد :(البت ...

چند سالتونه؟ 

من توی سن ۱۳ سالگی مشکلات عالم و آدم رو سرم خراب شد فکر میکردم این پسره اومده اون زخمای قدیمو ببنده ولی خودش یه زخمی شد روشون:)

نه همه چیو میبخشم جز خیانت:) بعضی وقتا میرم جلو مغازش یساعت توی ماشین نگاش میکنم فقط اینجوری آروم می ...

باز خوبه مغازه داره بری نگاش کنی

من کیلومترها ازش دورم 

الهی جمیعا همشون با درک واصل بشت

بیشتر ببینید