2777
2789
عنوان

با این بچه باید چیکار کرد

135 بازدید | 22 پست

یه دختر خاله دارم که ازم هشت سال کوچیک تره چهره خاصی نداره نسبت به همسن و سالام هیکلش درشته قد بلند و پوست روشن دماغی که بزرگ نیست خیلی به خودش مینازه فک میکنه خیلی خوشگله چند باره من هرموقع میرم خونشون هی جلو جم منو بخاطر شکستگی بینیم مسخره میکنه جلو کوچیک و بزرگ تا جایی که کوچیک تر ها هم متوجه شدن و بزرگ ترا از تعجب چشماشون رو گرد میکنن خیلی خودشو حق به جانب میدونه تو حرف بقیه و من میپره تا حرف شو به همه بزنه همه به حرفش اهمیت بدن بارها با بدترین مثال ها بینی منو مسخره کرده داداش مزخرفش وقتی بچه بودم یه مشت زد بهش استخون یه سمت بینیم ورم کرد اینم تا متوجه شده مدام آدم دست میندازه مامانش میبینه داره چرند میگه هیچی بهش نمیگه خدا نکنه بهشون بگی بالا چشمت ابروعه هم به خودش هم داداشه لاشیش اینقد مامان احمقش بهش اعتماد به نفس کاذب داده جرئت میکنه همه رو مسخره کنه تصمیم گرفتم دیگه نرم خونشون واقعا چقد یه بچه میتونه زبون دراز و عقده ای باشه دفعه بعدی بنظرتون کتکش بزنم یا نه؟؟؟دلم خیلی پرع خیلی همیشه میگم کاش به سرش بیاد اینقد دیگران اذیت نکنه نگین نفرین نکن خوب نیس ولی چقد میتونه بی ادب باشه که هر بار منو سکه یه پول کنه

خواستم یه چیزی رو با شما در میون بذارم چند هفته‌ایه که رژیم گرفتم و با اپلیکیشن "زیره" شروع کردم. واقعاً نتیجه‌گرفتن باهاش خیلی راحت‌تر از چیزی بود که فکر می‌کردم! 🥑💪

بدون گرسنگی و بدون اینکه غذاهای مورد علاقه‌ام رو حذف کنم، پیش میره. لازمم نیست برای همسرم و بچه ها غذای جدا درست کنم.

فکر می‌کنم این‌طور که دارم پیش میرم، آخر سال با افتخار می‌تونم تیک "لاغری" رو بزنم! 😄

من که شروع کردم، تازه الان تخفیف هم دارن 🎉اگه تو هم می‌خوای شروع کن.

وا ۹ سالشه انقد پروعه؟اگه چیزی گفت توام ضایعش کن

کوچیک تر خودشو کتک میزنه ناراحت میشم به خدا اون یکی خالم باهاشون رودرواسی داره هیچی بهشون نمیگه بچش توسری خور میشه آخر تهش مامانش میگه بچه های ما ساده سیاست ندارن جا داشت که بگم احمقم هستن

عزیز من با اینایی که گفتی من دلم بحال اون سوخت که اینقدر شخصیت مزخرفی داره و بهشم افتخار میکنه شما میتونی دفعه بعد ضایش کنی مثلا بگو چیز خاصی از خودت برا ارائه نداری بند کردی به دماغ من؟بعد تازه من باش مشکلی ندارم نمیدونم چرا  اینقدر سرت تو کار منه ولی بخاطر اون کناره گیری نکن از جمع خونوادت نهایت فقط خونه این خالت نرو که هیچی یاد دخترش نداده 

اگه من جای تو بودم که الان زنده نبود ، واقعا نیازی یه بچه آنقدر جلو همه مسخرت کنه ؟؟ ، واقعا که ، مثلا هشت سال بزرگتری خجالت نمی‌کشی ؟ دفعه بعدی که مسخرت کرد ، یه جا تنها گیرش بیار یا به یه بهونه ای ببرش یه جای خلوت حسابی بزنش جوری که رد کبودی نمونه ، گوششم بگیر بپیچون بگو یه بار دیگه مسخرم کردی مشت میزنم دماغت از جاش در بیاد ، 

کوچیک تر خودشو کتک میزنه ناراحت میشم به خدا اون یکی خالم باهاشون رودرواسی داره هیچی بهشون نمیگه بچش ...

به مامانت بگو به خاله ت تذکر بده

برا خودشونم  بده، ۴ سال دگ بچه هاش برا پدر مادر تره هم خورد نمیکنن 

کی میخواد جمعشون کنه

عزیز من با اینایی که گفتی من دلم بحال اون سوخت که اینقدر شخصیت مزخرفی داره و بهشم افتخار میکنه شما م ...

خونه خالم و مامانش بزرگم یه جاست هروقت ما بریم اونا هم میان تولد داریم چند هفته دیگه خداییش اتمام حجت کردم چرا باید بخاطر یه بچه بی تربیت از امتحانم بگذرم خدا شاهده نمیزارم مامانمم بره