2777
2789
عنوان

چرا اولش خوب بود

| مشاهده متن کامل بحث + 156 بازدید | 25 پست
خیلی دلم گرفته چرا انقد زود بیخیال شد اخه

یه سری از آدما کلا مودین.

امروز واست تلاش میکنن فردا خودشون می‌خوام قطع ارتباط کنن 

چیزی از دست ندادی خداروشکر کن که همین اولش متوجه شدی 

•یک خانومِ مینیمالیستِ شیک☁️🤍

تاپیکای قبلیتو تقریبا خوندم 

بهت پیشنهاد میدم اگه رابطه جنسی کامل نداشتی رهاش کن این فقط میخوا نیاز جنسیشو باهات رفع کنه و این گزینه مناسبی برات نیست رها کن دیگه هم بهش فک نکن 

فقط 6 هفته و 4 روز به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

درگیر کرد چون خیلی عالی بود باهام

بترس از این ادما

ابنجور ادما اکثرنم متاهلن

دو یه هفته بیشتر تایم مخ زنی نمیزارن

وقتی یه نابینا درمان میشه          اولین چیزی ک دور میندازه عصاشه........                                              . من از اونام که فحش میخوره ولی راست میگه.                                خسته از این مردم بس که بیکارن..........‌‌‌‌‌‌‌....                                                                                      میگن ادمارو از بدیای گذشتش قضاوت نکن شاید سحر توبه کرده باشه اما من میگم ادمارو از خوبیای گذشتشون نشناسید ممکنه همین امروز صب کثیف شده باشه، میدونی بحثه روحه.****تتلو****                      +پیش من کم گله کن من بدم میاد حتی از تلفن+           ❤️کار بر no aks هستم❤️   

بیشتر ببینید
تاپیکای قبلیتو تقریبا خوندم بهت پیشنهاد میدم اگه رابطه جنسی کامل نداشتی رهاش کن این فقط میخوا نیاز ج ...

اون دو هفته کاملا مث یه حامی بود اگه من میگفتم سرما خوردم میگف بیام ببرمت دکتر در این حد بعد عوض شد

اون دو هفته کاملا مث یه حامی بود اگه من میگفتم سرما خوردم میگف بیام ببرمت دکتر در این حد بعد عوض شد

دقیقا درهمین حد 

من تاچند روز پیش با ی وکیل حدود ۵ ماه کار کردم خیلی خوب بود انقدر خوب بود ک فک میکردم بهم تو همین نزدیکیا پیشنهاد ازدواج میده 

ی روز تویکی از اتاقاش کاندوم مبل تخت خواب شو دیدم چند روز پیش هم بهم پیشنهاد دوستی داد گفت من مردم منم گفتم شرمنده نمیتونم 

سعی کن سفت و محکم باشی و مجهول تا کسی بهت از نظر جسمی و روحی اسیب نزنه تا کسی که واقعا دوست داره نزدیکت بشه 

1
5
10
15
20
25
30
35
40
دقیقا درهمین حد من تاچند روز پیش با ی وکیل حدود ۵ ماه کار کردم خیلی خوب بود انقدر خوب بود ک فک میکرد ...

این مردا فقط به فکر رابطه ن دیگه اینم علنا بمن میگفت بیا خونم انگار وظیفه خیلی خورد شدم

این مردا فقط به فکر رابطه ن دیگه اینم علنا بمن میگفت بیا خونم انگار وظیفه خیلی خورد شدم

رها کن رها کن فکرتم حتی ارزش این که درگیر کنی نداره 

رابطه جنسی کامل داشتی ببخشید ینی زد و رفت اگه بکارتت رو از دست دادی میتونی شکایت کنی ارش البکاره ازش بگیری تا عبرت کنه با دختر رابطه نداشته باشه 

1
5
10
15
20
25
30
35
40
منم همش شک داشتم فکر میکردم فقط من نیستم باهاش

احتمال زیاد متاهله

۹۹ درصد 

وقتی یه نابینا درمان میشه          اولین چیزی ک دور میندازه عصاشه........                                              . من از اونام که فحش میخوره ولی راست میگه.                                خسته از این مردم بس که بیکارن..........‌‌‌‌‌‌‌....                                                                                      میگن ادمارو از بدیای گذشتش قضاوت نکن شاید سحر توبه کرده باشه اما من میگم ادمارو از خوبیای گذشتشون نشناسید ممکنه همین امروز صب کثیف شده باشه، میدونی بحثه روحه.****تتلو****                      +پیش من کم گله کن من بدم میاد حتی از تلفن+           ❤️کار بر no aks هستم❤️   

بیشتر ببینید