2777
2789
عنوان

کی بخاطر حرف خانواده و فامیل بچه آورده الان پشیمونم یا نه

| مشاهده متن کامل بحث + 2788 بازدید | 162 پست
هی آنقدر بقیه به آدم فشار روانی وارد می کنند آخه مگه می خوایم بدیم به شما

والا همینو بگو   

تاریخ۱۴۰۴/۰۳/۰۲ بیبی چکم مثبت شد 🥰۱۴۰۴/۰۳/۰۳ جواب آزمایشم با بتا ۱۶۰۰ مثبت شد مامان جون نمی‌دونم دختری یا پسر ولی منو بابا عاشقانه دوست داریم و از حضورت خوشحالیم   

منم سه ساله اقدامم ولی به هیشکی نمیگیمحرفهای بقیه ادمو بیشتر ناراحت می‌کنه وگرنه ک خودم بچه دوست دار ...

عزیزم اقدام یکسال هست اگه بیشتر از یک سال اقدام کنی و باردار نشی مشکلی وجود داره حتما برو پیش پزشک هم خودت هم همسرت.

خواستم یه چیزی رو با شما در میون بذارم چند هفته‌ایه که رژیم گرفتم و با اپلیکیشن "زیره" شروع کردم. واقعاً نتیجه‌گرفتن باهاش خیلی راحت‌تر از چیزی بود که فکر می‌کردم! 🥑💪

بدون گرسنگی و بدون اینکه غذاهای مورد علاقه‌ام رو حذف کنم، پیش میره. لازمم نیست برای همسرم و بچه ها غذای جدا درست کنم.

فکر می‌کنم این‌طور که دارم پیش میرم، آخر سال با افتخار می‌تونم تیک "لاغری" رو بزنم! 😄

من که شروع کردم، تازه الان تخفیف هم دارن 🎉اگه تو هم می‌خوای شروع کن.

چه ربطی دارهشما بچه دوست داری خودت بچه دار شوخواهر زاده برادرزاده که مثل بچه ی خودت نمیشنممکنه برادر ...

بابا اینا میگن بچه مهم نیست و به کسی ربطی نداره در حالیکه واقعا ته دلشون بچه هم میخواد و میگه هیچ خانواده ای حق نداره آرزو کنه نوه داشته باشه 

دختر بهار متولد اردیبهشت 😍😍 مثل بهار سرسبز و‌شادم .‌‌‌‌من دختر بهارم 🍀🍀
بابا اینا میگن بچه مهم نیست و به کسی ربطی نداره در حالیکه واقعا ته دلشون بچه هم میخواد و میگه هیچ خا ...

هرکسی خودش هم دوست داره بچه داشته باشه ولی تو شرایط و زمان مناسب 

آدم کلافه میشه دیگران در این مورد بهش پیله کنن ،در ثانی ممکنه یکی بچش نشه ولی الکی بگه خودمون نمی‌خوایم

در کل این یه مسیله خصوصیه وقتی ب دنیا بیاد محبت و علاقه تون رو ابراز کنید قبلش کاری با زوجین نداشته باشین و اصراری نکنید

اره دیگه اتفاقا اونروز باشوهرم حرفش بود میگم بخدا رزق و روزی رو نگیره ازمون ولی همه ی اون صدنفری ک م ...

ارهه افرین احسنتت.. منم همین خالم چند باری زنگ زنگ که بچه دار شو که مثلا بابام سیسمونی رو بخره و زن بابام نخوره😵‍💫😵‍💫😑اول که گفتمش خودم نمیخوام.. گفت بیا سرت گرم میشه. 🥴🥴😵‍💫انگار بچه اسباب بازی.. دوباره گفت. گفتمش شوهرم نمیخواد.. گفت تو بیار شوهرتم مبخواد 😑😑🥴😵‍💫🤣🤣گفتمش اصل کار اونه.. بچه رو نمبخوام تنهایی بزرگ کنم که بچه پدر هم میخواد چه حماست عاطفی چه مالی 

باز گفت گفتمش همین دختر خودت تو خرج بچه ش  مونده.!؟؟ گفت اره ما ماهی فلان قدر کمکش میکنیم 🥴🥴😵‍💫😵‍💫

گفتم بفرما. من و شوهرم اگر تو خونه نون خشک باشه میزاریم رو تخم چشمامون و شکر خدا میکنیم و میخوریم. اما بچه چی . به بچه بگی بیا نون خشک بخور ـ. فحشت نمیده.؟!؟

اون قدیم بود که بچه هیچی نمیگفت. بچه های الان دست هر کی هر چی ببینن میخوان. هر کی هم در موردبچه دار شدن من بهت حرف زد بگو. فلانی گفته اگر تمام خرج و مخارج بچه از بارداری تا دانشگاه رو تقبل میکنید و ۲۴ری خودتون نگهش مبدارید؛ فلانی بچه میاره (به در گفتم دیوار بشنوه) دیگه کمپلت سکوت کرد و فهمید. تو کاری که هیچ منفعتی براش نداره اصلا نباید دخالت کنه 

مردم تو خاکسپاریت اگر بارون بیاد شرکت نمیکنن؛ پس اون جوری زندگی کن که حالتو خوب میکنه. بی خیال حرف و نگاه مردم 🌹🌹🌹🌹🌹

هرکسی خودش هم دوست داره بچه داشته باشه ولی تو شرایط و زمان مناسب آدم کلافه میشه دیگران در این مورد ب ...

عزیزم منم همه حرفات رو قبول دارم . ولی بعضی ها به خانواده ی همسر فحش دادن و‌ به منم فحش دادن .

منم انسانم همه رو‌ درک میکنم 

دختر بهار متولد اردیبهشت 😍😍 مثل بهار سرسبز و‌شادم .‌‌‌‌من دختر بهارم 🍀🍀

من بهم میگفتن دیر میشه و ال و بل

تازه بشدت سنم کم بود

نه پیشمون نشدم که هیچ الان سه تا شیر به شیر دارم

عاشق بچه هستم

میشه برای برآورده شدن حاجتم صلوات بفرستی؟خواسته ای دارم که هرچی سعی کردم بهش نرسیدم و تا مرز افسردگی رفتم اما ناامید نشدم و به لطف و رحمت الهی امیدوارم...

عزیز دلم ربطی به حرف فامیل نداره. زن و شوهری که ازدواج میکنن و میرن سر خونه زندگی شون بهتره تا دو سال اول زندگی شون یه دونه بچه بیارن ! ممکنه ناباروری داشته باشید همون اول متوجه بشید بهتره که اگر نمیشید درمان کنید !! خیلیا بعد از پنج سال زندگی مشترک اقدام کردن فهمیدن مشکل دارن الان دو ساله تو اقدام هستن و هفت سال از زندگی مشترک شون میگذره اولی رو زود بیارید هم دهن بقیه رو ببندین هم خودتون خیال تون راحت باشه از سر دومی به بعد خودتون تصمیم گیرنده اید

عزیز دلم ربطی به حرف فامیل نداره. زن و شوهری که ازدواج میکنن و میرن سر خونه زندگی شون بهتره تا دو سا ...

مخالفم

یکی دو سال اول بچه نیارن بهتره،طلاق زیاد شده و جدایی با بچه آسیب زیادی دارن

بعد چند سال که کاملا از هم مطمین شدن بچه بیارن

نازایی هم با چند تا چکاب از زن و مرد میشه متوجه شد