2777
2789

من چهار ساله ازدواج کردم اینقدر فامیل و خانواده میگن بچه بیارین ک حد ندارع

الان دیگه همه میگن ک شما اجاقتون کوره

البته ک ما هم تو اقدامیم سه ساله ولی خب باردار نمیشم😭

شاید خودم فعلا مشکلی نداشته شدم از حرف بقیه خسته شدمممم شدید

به مام همه میگن حتی خیلیا میگن دعا میکنیم خدا بهتون بچه بده ولی ما اهمیت نمیدیم  سه سال و نیم سر زندگیمم از اسفند اقدامم ولی کسی نمیدونه به همه میگیم بچه نمیخوایم

تبریک

1
5
10
15
20
25
30
35
40

تاریخ۱۴۰۴/۰۳/۰۲ بیبی چکم مثبت شد 🥰۱۴۰۴/۰۳/۰۳ جواب آزمایشم با بتا ۱۶۰۰ مثبت شد مامان جون نمی‌دونم دختری یا پسر ولی منو بابا عاشقانه دوست داریم و از حضورت خوشحالیم   

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

به مام همه میگن حتی خیلیا میگن دعا میکنیم خدا بهتون بچه بده ولی ما اهمیت نمیدیم سه سال و نیم سر زند ...

منم سه ساله اقدامم ولی به هیشکی نمیگیم

حرفهای بقیه ادمو بیشتر ناراحت می‌کنه وگرنه ک خودم بچه دوست دارم

منم سه ساله اقدامم ولی به هیشکی نمیگیمحرفهای بقیه ادمو بیشتر ناراحت می‌کنه وگرنه ک خودم بچه دوست دار ...

اره بهت حق میدم عزیزم ولی سعی کن محل ندی به حرفشون 

تبریک

1
5
10
15
20
25
30
35
40

تاریخ۱۴۰۴/۰۳/۰۲ بیبی چکم مثبت شد 🥰۱۴۰۴/۰۳/۰۳ جواب آزمایشم با بتا ۱۶۰۰ مثبت شد مامان جون نمی‌دونم دختری یا پسر ولی منو بابا عاشقانه دوست داریم و از حضورت خوشحالیم   

یه بار جوابشونو بدید. بگید رابطه زن و شوهری ما به خودمون مربوطه.. خیلی دلتون بچه میخواد خودتون اقدام کنید 

مردم تو خاکسپاریت اگر بارون بیاد شرکت نمیکنن؛ پس اون جوری زندگی کن که حالتو خوب میکنه. بی خیال حرف و نگاه مردم 🌹🌹🌹🌹🌹

من شش سال بعد ازدواجم باردار شدم. خانواده خودم اهل حرف نیستن. خانواده شوهرم انقد حرف مفت میزدن که نگو. ولی حرفشون دوزارم براش ارزش نداره. الانم راضیم که وقتی که خورم دلم خواست و تصمیم گرفتم بچه دار شدم. نه با نظر دیگران

اگه سنتون بالای سی هست و میگید نمی‌خوایم . خب تابلوئه که یه مشکلی هست بهتره صادقانه بگید در حال تلاشیم ولی فعلا نشده . مخصوصا اگه بیشتر از سه سال گذشته ، دیگه همه میفهمن که بچه دار نشدید . 

دختر بهار متولد اردیبهشت 😍😍 مثل بهار سرسبز و‌شادم .‌‌‌‌من دختر بهارم 🍀🍀