به مام همه میگن حتی خیلیا میگن دعا میکنیم خدا بهتون بچه بده ولی ما اهمیت نمیدیم سه سال و نیم سر زندگیمم از اسفند اقدامم ولی کسی نمیدونه به همه میگیم بچه نمیخوایم
تبریک
1
5
10
15
20
25
30
35
40
تاریخ۱۴۰۴/۰۳/۰۲ بیبی چکم مثبت شد 🥰۱۴۰۴/۰۳/۰۳ جواب آزمایشم با بتا ۱۶۰۰ مثبت شد مامان جون نمیدونم دختری یا پسر ولی منو بابا عاشقانه دوست داریم و از حضورت خوشحالیم
یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.
منم سه ساله اقدامم ولی به هیشکی نمیگیمحرفهای بقیه ادمو بیشتر ناراحت میکنه وگرنه ک خودم بچه دوست دار ...
اره بهت حق میدم عزیزم ولی سعی کن محل ندی به حرفشون
تبریک
1
5
10
15
20
25
30
35
40
تاریخ۱۴۰۴/۰۳/۰۲ بیبی چکم مثبت شد 🥰۱۴۰۴/۰۳/۰۳ جواب آزمایشم با بتا ۱۶۰۰ مثبت شد مامان جون نمیدونم دختری یا پسر ولی منو بابا عاشقانه دوست داریم و از حضورت خوشحالیم
من شش سال بعد ازدواجم باردار شدم. خانواده خودم اهل حرف نیستن. خانواده شوهرم انقد حرف مفت میزدن که نگو. ولی حرفشون دوزارم براش ارزش نداره. الانم راضیم که وقتی که خورم دلم خواست و تصمیم گرفتم بچه دار شدم. نه با نظر دیگران
اگه سنتون بالای سی هست و میگید نمیخوایم . خب تابلوئه که یه مشکلی هست بهتره صادقانه بگید در حال تلاشیم ولی فعلا نشده . مخصوصا اگه بیشتر از سه سال گذشته ، دیگه همه میفهمن که بچه دار نشدید .