2777
2789

خواستم یه چیزی رو با شما در میون بذارم چند هفته‌ایه که رژیم گرفتم و با اپلیکیشن "زیره" شروع کردم. واقعاً نتیجه‌گرفتن باهاش خیلی راحت‌تر از چیزی بود که فکر می‌کردم! 🥑💪

بدون گرسنگی و بدون اینکه غذاهای مورد علاقه‌ام رو حذف کنم، پیش میره. لازمم نیست برای همسرم و بچه ها غذای جدا درست کنم.

فکر می‌کنم این‌طور که دارم پیش میرم، آخر سال با افتخار می‌تونم تیک "لاغری" رو بزنم! 😄

من که شروع کردم، تازه الان تخفیف هم دارن 🎉اگه تو هم می‌خوای شروع کن.

مبارک باشه عزیزم رسیدگی به زیبایی هات چرا باید بد باشه اخه 🥲

کاشت مژه واقعا آسیب میزنه

"هر کسی را ملاقات می‌کنی درگیر نبردی است که تو هیچ چیز درباره آن نمی‌دانی. همیشه مهربان باش." بعد از دیدن خیلی دعوا و پرخاش‌ها در سایت، عمیقا به این نتیجه رسیدم که خیلی‌ها در این دسته جا می‌گیرند 😊

بیشتر ببینید

من با اینکه آدم مذهبی هستم 

ولی سعی میکنم تو امورات زندگیم، اول علت‌های عقلی رو بررسی کنم 

کاشت هرجوری باشه تابلو هست که طبیعی نیست 

من خودم حس میکنم کم‌کم داره از مد هم می‌ره 

و اینکه بهداشتش از ناخن اصلی آدم پایین تر هست 

در آخرم بحث اعتقادیش 

اتفاقا چند وقت پیش یه خانم ناخن کار داشت تو بهشت زهرا، ناخن‌های خواهر خودش رو ریمو میکرد تا بتونن غسل میت بدنش 

اینقدر تحت تاثیر قرار گرفته بود که می‌گفت نه ازین به بعد خودم میکارم، نه واسه کسی دیگه میکارم

معلمم؛یه معلم که عاشقِ کارشِ  

تا وقتی که اون ناخون های نازک کاملا بلند بشن و هی کوتاه کنی و به جاش ناخن های معمولی خودت رشد کننمعم ...

احساس نمیکردی فرم ناخن هات عوض شده بعد از اون یکی سال کاشت ؟ من حس میکنم بعضی ناخن هام الان صاف شده روشون در صورتیکه قبلا هلالی بود ، نمیدونم متوجه منظورم میشی یا نه

صدف ناخن رو منظورمه به نظرم تغییر فرم داده برای من

شما اینطوری نبودی ؟

"هر کسی را ملاقات می‌کنی درگیر نبردی است که تو هیچ چیز درباره آن نمی‌دانی. همیشه مهربان باش." بعد از دیدن خیلی دعوا و پرخاش‌ها در سایت، عمیقا به این نتیجه رسیدم که خیلی‌ها در این دسته جا می‌گیرند 😊

بیشتر ببینید
اره هر چیزی معایب خودشو داره به هر حال 🥲 اما واقعا چهره رو زیبا تر میکنه

مواقفم زیباتر میکنه

خودمم یه مدت دنبالش بودم که بزنم یا نه

ولی چشم شوخی بردار نیست 

برای همین ضررهایی که داره نرفتم سراغش

بیشتر ببینید
مواقفم زیباتر میکنهخودمم یه مدت دنبالش بودم که بزنم یا نهولی چشم شوخی بردار نیست برای همین ضررهایی ک ...

اره ریمل گزینه بهتریه به نظرم 

با فنجانی چای هم میتوان مست شد! اگر اویی که باید باشد، باشد💜
احساس نمیکردی فرم ناخن هات عوض شده بعد از اون یکی سال کاشت ؟ من حس میکنم بعضی ناخن هام الان صاف شده ...

بله متوجه شدم کامل منظورت رو

نه فرم ناخن هام همون مثل قبله

معمولا میگن تغییر فرم ناخن به خاطر کمبود یه سری ویتامین ها یا تغییرات هورمونیه

بله متوجه شدم کامل منظورت رونه فرم ناخن هام همون مثل قبلهمعمولا میگن تغییر فرم ناخن به خاطر کمبود یه ...

به منم گفتن تغییرات هورمونی شاید باشه ولی نمیدونم کلا روی شکلشون حساس شدم

بیشتر ببینید