2777
2789
عنوان

سقط تو ٨ هفته چقدر دردناكه

| مشاهده متن کامل بحث + 160 بازدید | 21 پست
انشاالله. آره متاسفانه هيچكس در موردش حرف نميزنه ولى.شما بعدش باردار شديد؟چند وقت گذشت؟

بله گلم 

دو تا بچه دارم ..من ۶ ۷ ماه بعدش اقدام کردم حدود ۵ ماه بعد باردار شدم 

دومی که با یه بار اقدام نصفه نیمه گرفت 

نگران این چیزا نباش اصلا

سقط اول خیلی شایع و عادیه 

👈🏻https://abzarek.ir/service-p/msg/1979222👉🏻 با من حرف بزن  

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

انشالله که برای شما راحت باشه منم جنین تو هفت هفته بدون قلب بود تو ده هفته با دارو و بعد کورتاژ سقط ...

عزيزم❤️ رفتم خوندم. تقريبا هم زمان بوده بارداريمون. منم پريروز دكترم قرص واژينال خارجى برام گذاشت فرستادم خونه .يه نيم ساعتى تو خونه مرگ رو جلو چشمام ديدم.بعد دفع شروع شد.روز بعدش دوباره تكرار كرد .امروز رفتم سونو خداروشكر دفع شده بود و فقط ٢ سانت بقايا داشتم. اونم يسرى دارو داده تا با پريود بعدى دفع بشه.همينكه تو خونه دفع كردم خيلى خوشحالم. در كل تجربه ى خيلى سختيه هم از لحاظ جسمى هم روحى

خیلی سخته ، امیدوارم روحی خوب باشی و پر قدرت بریم برای بارداری سالم

آره عزیزم خوبم خداروشکر. انشاالله همچنین برای تو.انشاالله سال دیگه این موقع سالم تو بغل بگیری نی نی رو