2777
2789
عنوان

دعوای خانوادگی

141 بازدید | 18 پست

شوهرخواهرم سر یه موضوعی از شوهرم به شدت کینه به دل گرفته البته مقصر خود شوهرمم هست  که الکی با همه حس صمیمت میکنه و شوخی میکنه 

اونم ناراحت شده بدون هیچ حرفی الان یه ماهه ک کلا قطع رابطه کرده  

خواهرمم خیلی باهاش حرف زده ولی فایده ای نداشته  

غیر مستقیم خواستیم اینارو اشتی بدیم مثلا تو مهمونی چیزی ولی نیومد  

منم هر وقت از خواهرم میپرسم همش میگه خوبه و اوکیه هیچوقت واقعیت بهم نمیگه  

بنظرتون من به شوهرخواهرم پیام بدم باهاش حرف بزنم ؟؟ 

یا شوهرم پیام بده ؟؟ 

یا بیخیال شیم یه مدت بگذره  

اخه گذر زمان چیزی حل نکرد تا الان 

این شوهر خواهرمم خیلی کینه ایه 

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

وای چه بد تو این شرایط بودم واقعا بعضیا در قالب شوخی بی احترامی میکنن گاهی و خب طرف حق داره ناراحت ب ...

اره منم حق میدم ولی خب قتل ک نشده حالا یه چیزی گفته  

یه جوری از ما فرار میکنه و قطع رابطه کرده انگار اصلا نمیشناسه مارو  

اره منم حق میدم ولی خب قتل ک نشده حالا یه چیزی گفته یه جوری از ما فرار میکنه و قطع رابطه کرده انگار ...

حتما غرورش خورد شده عزیزم بهش حق بدین

امیدوارم هرچی زودتر درست بشه رابطه تون ❤️

به اقاتون یه اطلاع بده که میخوای زنگ بزنی بعد زنگ بزن به شوهر خواهر گرامی بعد سلام احوال پرسی بگو همسرم حس میکنه ناخواسته باعث ناراحتیتون شده همین باعث شده که از دست خودش عصبی بشه که ناراحتتون کرده اگر اینطوره و از چیزی دلخور شدین بگید که حل کنیم دوست نداره کدورتی بینتون باشه و از این حرفا بعدش اقاتون زنگ بزنه👀 

اگه باهاش صمیمی هستی اره منتها پیام نده بازم سوءتفاهم میشه یا تلفنی صحبت کن یا برو خونشون

انقدر سختمه حضوری یا تلفنی صحبت کردن ک نگوو 

از طرفی هم خیلی این موضوع قهر اینا داره ازار دهنده میشه برای منو خواهرم 

اگه من خودم پیام بدم چی ؟؟ اخه خیلیم صمیمی بودیم

آخه اینجوری پر توقع میشه هر دفعه قهر میکنه منتظره یکی بهش بگه برگرد 

شما هم پیام ندید 

اینکه ت  مهمونی شما نیومده و ... یه جور بی احترامی به شماست حتی اگه ازتون دلخور هم بود باید میومد ولی سنگین برخورد می کرد 

یکم بگذره خودش میاد

انقدر سختمه حضوری یا تلفنی صحبت کردن ک نگوو از طرفی هم خیلی این موضوع قهر اینا داره ازار دهنده میشه ...

ولی پیام هم تو این موضوعات خوب نیست گلم باز سوءتفاهم میشه 

اونم مطمئن باش لحن صحبت تورو ببینه آروم میشه 

آخه می‌دونی چرا انقد درکش کردم نامزد خواهرم خیلی همیشه در قالب شوخی به شوهر من بی احترامی میکرد جوری که دیگه اصلا شوهرم نمی‌خواست باهاش رو به رو بشه که یوقت نخواد بحث کنه یا جوابشو بده هنوز یادم میاد دلم میسوزه