2777
2789
عنوان

چجوری به بابام بگم میخوام کار کنم

| مشاهده متن کامل بحث + 243 بازدید | 23 پست

خواستم یه چیزی رو با شما در میون بذارم چند هفته‌ایه که رژیم گرفتم و با اپلیکیشن "زیره" شروع کردم. واقعاً نتیجه‌گرفتن باهاش خیلی راحت‌تر از چیزی بود که فکر می‌کردم! 🥑💪

بدون گرسنگی و بدون اینکه غذاهای مورد علاقه‌ام رو حذف کنم، پیش میره. لازمم نیست برای همسرم و بچه ها غذای جدا درست کنم.

فکر می‌کنم این‌طور که دارم پیش میرم، آخر سال با افتخار می‌تونم تیک "لاغری" رو بزنم! 😄

من که شروع کردم، تازه الان تخفیف هم دارن 🎉اگه تو هم می‌خوای شروع کن.

من یه جا نمیگیرم هروقت لازم داشته باشم بر میدارم مثلا سه روز در میان ۱۰۰تومن بر میدارم به اضافه ماهی ...

بنظرم خیلی خرجت کمه.حتما دانشگاهت نزدیک کرایه هم نمیدی.تمرکز کنی رو درست بهتره .یا ادامش بدی یا شغلت مرتبط با رشته باشه

بنظرم خیلی خرجت کمه.حتما دانشگاهت نزدیک کرایه هم نمیدی.تمرکز کنی رو درست بهتره .یا ادامش بدی یا شغلت ...

اره والا خرج آنچنانی ندارم 

نه نزدیک که نیست 

بیشترشو پیاده میرم هوا که خوبه

حداقل دنبال یک کار مرتبط با رشته ات باش که سابقه ای هم برات بشه

مهد و اینها وافعا انرژی ازت میگیره و نمیتونی درس بخونی

مثلا برو موسسات کنکور به عنوان پشتیبان کار کن که دورکاری هم میتونی بکنی و نیاز نیست حتما به کسی بگی سرکاری

یه ترم دیگه تمومه درسم نه فک نمیکنم لطمه بزنه۷ترمه تموم میکنم میخوام ارشد هم شرکت کنم لیسانسم بگیرم ...

الان که دیگه کم مونده به پایان سال تحصیلی و بعدش هم تابستانه.

اگر قصدت بعد پایان تحصیلات هم تدریسه و.. هست خیلی راحت بگو برای کسب تجربه باید برم. دوستام میرن و... طوری نمیشه نترس 

حداقل دنبال یک کار مرتبط با رشته ات باش که سابقه ای هم برات بشهمهد و اینها وافعا انرژی ازت میگیره و ...

اخه کار مرتبط با رشته اول باید برم کارانوزی بدون حقوق 

تازه کاراموزیشم قبول نمیکنن 

۳جا رفتم،  گفتن بخوایم زنگ میزنیم ، نزدن

الان که دیگه کم مونده به پایان سال تحصیلی و بعدش هم تابستانه.اگر قصدت بعد پایان تحصیلات هم تدریسه و. ...

والا مرتبط مشکلی ندارم میگم برا کاراموزیه 

ولی خب غیر مرتبط میترسم نزاره