2777
2789
عنوان

خانوما خانواده شوهرم کی میخان بفهمن

| مشاهده متن کامل بحث + 534 بازدید | 26 پست
منم راضی نیستم از گوشت سگ حرام تره حق منو بچه هام میخورن سرطان بشه به جونشون😭😭😭

خداشاهده پدرشوهرم سالی ی میلیارد درامد داره الان فصل درامدشه ی بار نگفت بابا ی هزاری برا تو و بچهات شمام ندارین ولی تمام مال و پولشو میده ب اون پسرش چون کار نداره و یک هزاریم ازش توقع نداره که خرج کنه خودشو مادرشوهرمم مثل گداها یا از ما میکنن یا از دامادا بخدا ادم زورش میاد این سبک زندگی کردن 

اینو مامان منم بهم میگه🥴🤣

زور میگن منم بهش گفتم ن این خبرا نیست تو بهم‌بگو توپ میگم رو دل خودتو دخترات اگ احترامی بزاری میزارم نزاری هرچی بگی جوابتو میدم گفت سنگ رو سنگ بند نمیشه گفتم خب نشه بمن چ

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

خداشاهده پدرشوهرم سالی ی میلیارد درامد داره الان فصل درامدشه ی بار نگفت بابا ی هزاری برا تو و بچهات ...

شوهر من بچه ننه‌اس فک میکنه برا اونا خرج کنه بش افرین میگن مادشوهرمم هرجا میشینه میگه یه هزاری ام بچم نمیتونه بده بهمون درصورتی که کل خریداشو شوهرم انجام میده تو یه ساختمونیم انقد ازش بدم میاد

فقط 18 هفته و 5 روز به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40

چادرت را بتکان روزی مارا بفرست ای که روزی دو عالم همه از چادر توست.....

شوهر من بچه ننه‌اس فک میکنه برا اونا خرج کنه بش افرین میگن مادشوهرمم هرجا میشینه میگه یه هزاری ام بچ ...

شوهرم منم ی احمق ب تمام معناس سادس ساکته در برابر بابا و مامانش میگه باید احترام نگه دارم بخاطر همین همیشه دارن سو استفاده میکنن ولی برادرشوهرم ی گرگه هیچ کس جرات نمیکه بهش بگه بالا چشمت ابروهه پدر و مادرش ازش حساب میبرن

خداشاهده پدرشوهرم سالی ی میلیارد درامد داره الان فصل درامدشه ی بار نگفت بابا ی هزاری برا تو و بچهات ...

خیلی سخته درک می کنم البته ما هم همین بودیم با این فرق که مال ما پول نداشتن درک هم نداشتن من شاغلم ما دو نفری کار می کردیم که آقا پسرشون فوتسال بره دختر خانومشون دانشگاه آزاد و ... یه بار یادمه همینجوری گفتم آره یکم دستمون خالیه مادرشوهرم گفت نه شما دو نفری کار می کنید خدا رو شکر کن پس بچه من چی بگه بیکاره شوهرم براش کار جور می کرد میگفت نه بچم اذیت میشه یا خود پسرش،میگفت اینکار در شان من نیست کاری مثل حسابداری یا پذیرش بیمارستان و ... در شانشون فقط بخور و بخواب بود 

اونقدر ازمون گرفتن حد نداره هنوزم داریم قسط وام جهیزیه و وام بانکی پدرشوهر میدیم ولی هرگز همسرم درست نشد تا بعد فوت پدرشوهرم که گفت ندارم و قهر کردن البته که مادرشوهر من تنی نیستن وگرنه ادامه داشت 

خیلی سخته درک می کنم البته ما هم همین بودیم با این فرق که مال ما پول نداشتن درک هم نداشتن من شاغلم م ...

منم میدونم ی روزی شوهرم سرش ب سنگ میخوره ولی اون روز کی باشه نمیدونم چون بابای خودمم همین بود همیشه در حال حمایت از خواهر برادراش بود تا پیر شد فهمید که اونا ی مشت مفت خور بودن الانم شوهر من داره اون راه رو ادامه میده من اگر پدرشوهرم قدر دارن بود زورم نمیومد ی ادم مفت خور ب تمام معناس

ی خونه داد پدرشوهرم سال ۹۰ همون سال ی وام مسکن گرفت دقیقا ۸۰ درصد پول اون خونه بود تو این سالا خودمو ...

وام مسکن تا بحال ندیدم ۸۰درصد ارزشیت ملک رو بده. احتمال اشتباه میکنی

خانواده شوهرم تو شهر شمالی پر از اجیل هستن، دخترم کوچیک بود زنگ زدیم دارید میاید پیش ما ۱کیلو بادام بیارید برای بچه خریرا کنم نیاوردن، خیلی فرق هست بین این دو خانواده 

لطفا برای شوهرم دعاکنید کار خوب پیدا کنه، بیکاره، درامدی نداریم.

وام مسکن تا بحال ندیدم ۸۰درصد ارزشیت ملک رو بده. احتمال اشتباه میکنیخانواده شوهرم تو شهر شمالی پر از ...

عزیزم چ دروغی دارم بگم ۸۰ تومن خونه رو خریدیم وام مسکن ۶۰ تومن از بنیاد شهید رو خونه گرفت پدرشوهرم تمام این سالا داریم قسط میدیم پولم برداشت برا خودش

عزیزم چ دروغی دارم بگم ۸۰ تومن خونه رو خریدیم وام مسکن ۶۰ تومن از بنیاد شهید رو خونه گرفت پدرشوهرم ت ...

اها وام مسکن بنیاد شهید  بوده. پس بازم ب اعتبار پدر شوهرت چنین وامی بهت دادن

و گرنه وام بانک مسکن برای افراد معمولی یک پنجم پول ی خونه معمولی رو نمیدا

لطفا برای شوهرم دعاکنید کار خوب پیدا کنه، بیکاره، درامدی نداریم.

منم میدونم ی روزی شوهرم سرش ب سنگ میخوره ولی اون روز کی باشه نمیدونم چون بابای خودمم همین بود همیشه ...

عزیزم مال من که ۱۴ سال طول کشید الان سه ساله بهتره اونم بعد قهرشون ولی دقیقا منم پدرم همین بود خدا بیامرز اما مادرم حداقل خانه دار بود کار نمی کرد بیشتر حرص بخوره

اها وام مسکن بنیاد شهید بوده. پس بازم ب اعتبار پدر شوهرت چنین وامی بهت دادنو گرنه وام بانک مسکن برا ...

عزیزم وام مسکن به من ندادن رو خونه ما وام مسکن برا خودش گرفت و دیگه قسط نداد ما قسطاشو دادیم