2777
2789

که هی به ما سفارش ندن اینو میخاییم اونو میخاییم بخدا خسته شدم برادرشوهرم هر روز تو شهر ماست هر روز دم ولگردیه(مجرده و همه پولای پدرشوهرم تو دستشه) ولی هر وقت پدرشوهرم و مادرشوهرم چیزی میخان زنگ ب شوهر من میزنن فلان چیزو بخر پولشو میدیم همیشه این حرفو میزنن پولیم دیگه درکار نیست ما خودمون هشتمون گرده نهمونه چقدر نفهمن اینا شوهرم غرور داره نمیگه ب باباش پول ندارم

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

حرام که نیستولی کار غیراخلاقیه حتی اگر پدرمادرباشن خدا باتوجه به نیت و اگاهی هامون باهامون برخورد می ...

منکه راضی نیستم خداهم راضی نباشه چون هیچوقت دستمون رو نگرفتن همیشه در حال کندن از ما بودن

منکه راضی نیستم خداهم راضی نباشه چون هیچوقت دستمون رو نگرفتن همیشه در حال کندن از ما بودن

اگر میدونن و به عنوان قرض میگیرن و پس نمیدن واقعا اشکال داره

تو جلوشون یکم بنال از وضع اقتصادی

بگو چقد گرونی شده خسته شدیم بخدا حالاباز خداروشگر شوهرم مرد باغیرتیه کارمیکنه ولی زندگی سخت شده چندوقت پیشم رفیقش هی دستی گرفت ازش چندمیلیون رفته ک پس بده . طرف نمیگه خب شاید دستش تنگه..اخه انقد بی ملاحظه.. اینکه نمیاد بگه مرده غرور داره. چی بگم والا... چخبردیگه؟ 

من چی بگم کل خرجشونو شوهرم میده بعد برای منو بچه هام پول نداره خسیس بازی در میاره حالم بهم میخوره از همشون

فقط 19 هفته و 1 روز به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40

چادرت را بتکان روزی مارا بفرست ای که روزی دو عالم همه از چادر توست.....

بنظرت حرام نیست اینکار منکه حلال نمیکنم خدا ازشون نگذره

منم راضی نیستم از گوشت سگ حرام تره حق منو بچه هام میخورن سرطان بشه به جونشون😭😭😭

فقط 19 هفته و 1 روز به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40

چادرت را بتکان روزی مارا بفرست ای که روزی دو عالم همه از چادر توست.....

خونه اگه مفت دادن بهتون ک خق دارن

ی خونه داد پدرشوهرم سال ۹۰ همون سال ی وام مسکن گرفت دقیقا ۸۰ درصد پول اون خونه بود تو این سالا خودمون قسطاشو دادیم وام مسکنم پدرشوهرم برداشت الان پدرشوهرم ی خونه ۴ برابر خونه ما خریده برا همین پسر مجردش با تمام امکانات دستش درد نکنه ولی خب دیگه ول کنن با این حقوقا ما ب زور ب سرماه میرسونیم 

ت ک خوبی مادر شوهرم ب من میگه من هرچی بهت میگم جوابمو نده من بزرگترم احمق بیشعور

اینو مامان منم بهم میگه🥴🤣

ای مسلمانان اگر به نعمت اسلام ارج ننهید و از آن روی گردان شوید ، خداوند، این ماموریت را به گروهی دیگر می سپارد آنان که همانند شما نخواهند بود ، پیامبر در توضیح این ایه گفتند در شان سلمان و قوم او نازل شده است ؛ بشارت باد بر شما ای فرزندان فررُّخ! اگر ایمان به ستارهٔ ثریا بسته باشد عرب به آن نمی رسد ولی عجم آن را در اختیار خود خواهد گرفت 🌱 أسعَدُ العَجَمِ بِالإسلامِ أهلُ فارِسَ خوشبخت ترین مردمان غیر عرب به واسطهٔ اسلام مردم ایرانند  از پیامبر پرسیدند که چرا همهٔ قرون از عاد و ثمود و مانند ایشان هلاک شدند و ملک پارسیان به درازا کشید با آنکه آتش پرست بودند پیامبر فرمود ؛ از بهر آنکه آبادانی کردند در جهان و داد گستردند میان بندگان خدای عز و جل   🌱 لطفا حواستون به کاربرهایی که انگار از طرف اسرائیل حقوق میگیرن تا فرهنگ و دین ایرانی رو خراب کنن باشه تو تاپیک های جنجالی مثل چندفرزندی و ... هستن یا کلماتی مثل افتاب مهتاب ندیده رو به عقب افتادگی ربط میدن تا ارزش پاک بودن رو زیر سوال ببرن... 

بیشتر ببینید