2777
2789
عنوان

لوسی مموشی و با عشوه حرف زدن🥴🥴🥴😬😬😬

| مشاهده متن کامل بحث + 892 بازدید | 64 پست
احتمالا یا میخوان بگن ماهمینجوری حرف میزنیم و ادا نیست 😐یا یه مرض ناشناخته دارن که حتما نیاز به درم ...

گزینه دو 🥴😂😂😂😂 

بیا به مصرع بعدی که شرح حال من است،خیال من شده اویی که بیخیال من است❤️❤️❤️🥰💃🏼

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

چقدحرفتو دوست داشتم دختر 

این زماناست که با پشت دست دوست دارم بزنم تو دهنشون

اخر سرم طوری فاز میگیره که انگار مدال طلا انداختن گردنش

در رشد خود عجله نکنید ماه تلاش نمیکند هر شب کامل باشد

چقدحرفتو دوست داشتم دختر این زماناست که با پشت دست دوست دارم بزنم تو دهنشوناخر سرم طوری فاز میگیره ک ...

سلام ذوقعلی جون ،😂😂 

بزن خواهر 

ثواب داره😂😂😂

بیا به مصرع بعدی که شرح حال من است،خیال من شده اویی که بیخیال من است❤️❤️❤️🥰💃🏼

😬🤕🥴🥴🥴 حسودی برا چی ، حرفم اینه یه تخفیف چقدر ارزش داره که عزت نفستو زیر ‌پا بذاری

سلام و درود. صحبت از عزت نفس کردین .... 

یاد گذشته و برخی پست ها و رفتارها افتادم ..... 

ای بابا ... ای بابا .... امان از گذر زمان و ضعف حافظه تاریخی .... ای بابا....

لطفا به دل نگیرین .... دوستانه گفتم ....

آقا، جنتلمن، مرد آلفا، نسل z، کاریزماتیک، cute,  attractive,  sweet, lovely.... فروتن، این آخری رو یکی از اعضا گفت یادت رفته منم دیدم راس میگه نوشتم فروتن

چقدحرفتو دوست داشتم دختر این زماناست که با پشت دست دوست دارم بزنم تو دهنشوناخر سرم طوری فاز میگیره ک ...

..... جانااااا سخن از زبان ما میگویی 🙏😎

آقا، جنتلمن، مرد آلفا، نسل z، کاریزماتیک، cute,  attractive,  sweet, lovely.... فروتن، این آخری رو یکی از اعضا گفت یادت رفته منم دیدم راس میگه نوشتم فروتن

حالم بهم میخوره از لوس و آداسی حرف زدن زنا. نه فقط موقع چونه زدن تو مغازه، همه جا. 

یه مرد که میبینن اینقد ادا میان اونوقت میگن مردا مرض دارن، نصف مرضا مال زنهاست. فکر میکنم با ناز حرف زدن جذاب ترشون می‌کنه. ولی باور کنین بیشتر مردا از همین زنا بدون میاد شوهر منکه میگه حالم بهم میخوره از زنای ادعایی 

قد ۱۵۹. شروع رژیم ۱/۱۱                                                    وزن