2777
2789
عنوان

بیاین بگین تقصیر من بود یا اون

| مشاهده متن کامل بحث + 101 بازدید | 17 پست
من که پیگیر نبودم گفتم که جریان چی بود

همینکه حالشو پرسیدی

اون باید یه قدم سمت شما بیاد بعد شما قدم بعدی رو برداری

حال شمارو نپرسیده 

بعد شما حالشو بپرسی که چی خوشبحالش بشه؟

اگر می خواهید اسرار جهان را کشف و پیدا کنید، از منظر انرژی و فرکانس و ارتعاش فکر کنید.تسلا
اخه خیلی خنثاس ممکنه طولانی بشه

نمیش.هرچقدر بری جلو اون عقب ترمیره

اون کسایی که یروز مرحم زخمشون بودم با گریهاشون گریه با خندهاشون میخندیدم /اون کسایی که برای پناه و فرارشون سنگرشون شدم / اون کسایی که براشون دفاع کردم /کسایی که بهونه گرفتن و ازم دورشدم برای دردام/یادتون باشه دیگه نه مرحمتون میشم  نه سنگرتون                                                             ☝️نه خودتونو میخوام نه دوستیه خاله خرستونو ☝️                                💎💍💎                                        تو همون سنگر دشمن لیاقتتونه 🤘

بیشتر ببینید

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

همینکه حالشو پرسیدیاون باید یه قدم سمت شما بیاد بعد شما قدم بعدی رو برداریحال شمارو نپرسیده بعد شما ...

من بهش گفتم حالم خیلی بد شد تو خواب و توضیح دادم اونم گفت وای و بعد گفتم خودت الان حالت چطوره؟ علائمت چی بود