2777
2789

ازشون بخریم ولی ۶ماه یکسال بعد تحویل بگیریم !؟

یعنی بسازن ولی تو انبارشون برامون نگه دارن !؟

می شه اعتماد کرد 

دبه نکنند موقع تحویل پول بیشتری بگیرن

چرا باید همچین کاری کنن؟؟؟

فقط 11 هفته به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40

چیزی ک اینجا بهش رسیدم اینه...در هر صورت حق با شماس و من عمرا ریپلای بزنم و بحث کنم چون زمان و انرژی هر دو برام ارزشمند تر از بحث با شماس

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

چه کاری دبه کردن یا نگه داشتن !؟

نگه داشتن

فقط 11 هفته به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40

چیزی ک اینجا بهش رسیدم اینه...در هر صورت حق با شماس و من عمرا ریپلای بزنم و بحث کنم چون زمان و انرژی هر دو برام ارزشمند تر از بحث با شماس

خب چرا اینکارو میکنین ؟ بعدم ۶ ماه تا یکسال بنظرت زیاد نیس مگر اینکه تسویه کنید شاید قبول کنن الان چ ...

خب تسویه می کنیم همون موقع 

ولی چون جا نداریم می گم برامون نگه می دارن

اره..خیلیها برای جهیزیه میگیرن و جاندارن قبل از عروسی بهشون میگن تااماده ش کنن بفرستن..من خودم اینکا ...

من حتی وسیله برقیامم البته سنگینها منظورم همین کاروکردم و بهم گفت دوهفته قبلش فقط بهمون اطلاع بده که همینکارو کردم

تهش میرسه به خدا،پس از اولش بسپار به خدا🥰
خب تسویه می کنیم همون موقع ولی چون جا نداریم می گم برامون نگه می دارن

بله بله نگه می‌دارند عزیزم البته اگه انبارشون جا داشته باشه 

ولی شما باید تقریبا ۸۰ درصد هزینه رو بدین 

من پدرم گالری مبل داره 

میگه یکسال زیاده ولی چند ماه قبول میکنن

خدایاشکرت ❤
اره..خیلیها برای جهیزیه میگیرن و جاندارن قبل از عروسی بهشون میگن تااماده ش کنن بفرستن..من خودم اینکا ...

چه مدت برات نگه داشتن 

وقتی پول رو دادی همون موقع ساختن  وتو انبار نگه  داشتن 

یا دم عروسی برات شروع به ساختن کرد

چه مدت برات نگه داشتن وقتی پول رو دادی همون موقع ساختن وتو انبار نگه داشتن یا دم عروسی برات شروع ب ...

تقریبا ۷؛۸ ماه نگه داشتن،، نه نزدیک تاریخ خواستنم اماده کردن، اونو فروختن..برقیامم به شرکت سفارش دادن راس تاریخ اوردن

تهش میرسه به خدا،پس از اولش بسپار به خدا🥰