2777
2789
عنوان

یه بچه بهم گفت

| مشاهده متن کامل بحث + 839 بازدید | 64 پست
بینیم قوز داره پس صد در صد عمل میخاد قبلاً گزاشتم همه هم گفتن اره عمل لازمه 🥲😫

نه قوز داره رو ول کن اینجا همه میخوان طرف مث عروسک باشه 

قوز با بزرگی فرق داره 

بینی من هم بزرگ بود هم قوز داشت

دست در دست تو دادیم و جهان شکل گرفت،حرکت کرد زمین بعد زمان شکل گرفت ،مژه ات تیر کجی بود برای پرتاب،چون که ابروی تو خم گشت کمان شکل گرفت ،همه انگار که ناخواسته لبخند زدند ،نامت آن لحظه که در بین دهان شکل گرفت،حفره ای بود پر از خون وسط سینه من ،مهرت افتاد به قلبم ضربان شکل گرفت ،تا که سلمان وسط ظهر پس از نام نبی ،اشهد ان علی گفت اذان شکل گرفت😍😍برای حاجت روا شدنم یه صلوات میفرستی 

بیشتر ببینید

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

عمل وقتی عیبه که بخوای صورتتو کلا تغییر بدی اگه به قصد اصلاح نقص باشه چه اشکالی داره

خب موضوع اینه که اصلا مگه ایشون رو دیدیم که بدونیم نقصه یا نه؟! شاید صرفا یه دماغ بزرگه که به اجزای صورتشون میخوره از نظر خودشون اذیت کنندس... خیلی ها به خیلی چیزاشون الکی گیر میدن

معنای نقص هم میشه مشکلی که زندگی رو مختل کنه نه چیزی که صرفا ما ازش خوشون نیاد این فقط میشه تغییر دادن خودت... 

البته من مخالف کلیت عمل زیبایی نیستم ولی اینکه انقدر سریع همه این پیشنهاد رو بدن نشونه خوبی تو فرهنگ جامعه نیست از نظر من

خب ببین هم قوز داره هم انحراف هم بزرگه دوستم میگه شبیه کوروش کبیری😂

دماغ کوروش خیلی قشنگه 

اگه صورتت درشت باشه بهت میاد 

من خیلی از خانما رو دیدم با این که دماغشون بزرگه ولی خیلی قشنگن

دست در دست تو دادیم و جهان شکل گرفت،حرکت کرد زمین بعد زمان شکل گرفت ،مژه ات تیر کجی بود برای پرتاب،چون که ابروی تو خم گشت کمان شکل گرفت ،همه انگار که ناخواسته لبخند زدند ،نامت آن لحظه که در بین دهان شکل گرفت،حفره ای بود پر از خون وسط سینه من ،مهرت افتاد به قلبم ضربان شکل گرفت ،تا که سلمان وسط ظهر پس از نام نبی ،اشهد ان علی گفت اذان شکل گرفت😍😍برای حاجت روا شدنم یه صلوات میفرستی 

بیشتر ببینید
سایت درسته عکس میاد ؟چند تا دکتر رفتم همه گفتن عمل لازمی 😂

منظور هم دکتر دکتر عمل بینی نیست دوستان رفته بودم ژل بزنم گفتم شاید قوز بینی بتونم درست کنم گفتن اینکارو نکن فقط عمل کن 

خب موضوع اینه که اصلا مگه ایشون رو دیدیم که بدونیم نقصه یا نه؟! شاید صرفا یه دماغ بزرگه که به اجزای ...

بله درسته منم توی پست هام به اسی گفتم قرار نیست شبیه عروسک بشه و اینکه شاید بزرگیش به صورتش میاد 

بیشتر ببینید
منظور هم دکتر دکتر عمل بینی نیست دوستان رفته بودم ژل بزنم گفتم شاید قوز بینی بتونم درست کنم گفتن این ...

دکتر ها فقط پولو میشناسن 

بیشتر ببینید
هستین بزارم

بله

بیشتر ببینید