2777
2789
عنوان

من با این زندگی چیکار کنم

| مشاهده متن کامل بحث + 1005 بازدید | 40 پست

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

پسرم مریضه زمستون خیانت های شوهرم فهمیدم هیچ چیزی حالم خوب نمیکنه

عزیزم ببین با بیماری پسرت لطفا کنار بیاکاری ک من کردم و اروم شدم دیگه اخه ب این فکر کن حتی ادم سالمم هم از اینده خودش خبرنداره شاید هرادم سالمی برحسب اتفاقی تصادفی چیزی فلج بشه اصلا بمیره پس لطفا بپذیر بیماری بچتو و توک داری تلاشتو میکنی ورزش میبریش این بچه داره زندگیشو میکنه دست از سرش بردار کسی از اینده خبرنداره

و درباره شوهرت هم اگه مجبوری زندگی کنی پس نادیده بگیرش اگه هم نمیتونی جداشو دیگه یا خونه جدا بگیر خودت و بچه هات زندگی کنید اونم خرجت بده و بره دنیال کثیف کاریش 

تاوقتی نتونی ب پذیرش این مشکلاتت بررسی همش نارومی و خودت هم بیمار میشی پسرت ودخترت بهت نیاز دارن هنوزخیلی جوونی بچههات کوچیکن 

لطفا یکم ب خودت بیا

عزیزم ببین با بیماری پسرت لطفا کنار بیاکاری ک من کردم و اروم شدم دیگه اخه ب این فکر کن حتی ادم سالمم ...

😭💔 مجبوریم بپذیریم اما من نزدیک سه ساله سعی میکنم‌بپذیرم‌ ولی باز نمیتونم‌

عزیزم ببین با بیماری پسرت لطفا کنار بیاکاری ک من کردم و اروم شدم دیگه اخه ب این فکر کن حتی ادم سالمم ...

مگه مشکل من فقط آینده هست بچه من مجبوره روزی چهارتا قرص بخوره ، شبا با پابند همش گریه میکنه، هفته دوبار میره مدرسه میگه خستم نمیره بچه که هشت سالشه بدنش آب شده انگار سه سالش ،زخم زبون دشمن به پسرم کلاس دومه هنوز نمیتونه بخونه وبنویسه همش میگه مامان من بی سوادم  همش میگه دوستام از من قوی ترن من میرم مدرسه از همه خسته تر میشم ،بخاطر شرایطش همش عصبی منو میزنه تا تو شرایط من نباشی درک نمیکنی من چی میگم مگه این بیماری فقط به پاکار داره تمام ارگان های بدن بچه من داره یواش یواش ضعیف میکنه وکاری از من ساخته نیست 😭😭😭

مگه مشکل من فقط آینده هست بچه من مجبوره روزی چهارتا قرص بخوره ، شبا با پابند همش گریه میکنه، هفته دو ...

من درکت میکنم چون بچه خودمم قرص میخوره روزی۴/۵ تا دونه هروقتم میخوزه معده و قلبش درد میگیره ولی مجبوری بخاطر اینکه عضلاتش تحلیل نرن بخوره و بریس هم واتل دست هم میپوشه چون کوتاهی اشیل پا داره وافتادگی پا 

و الان۶ سالشه ولی اینم زود خسته میشه نمیتونه مثل همسناش باشه پس نگو درک نمیکنی من درکت میکنم چون دخترمنم همینه مشکلش چه میشه کردتقدیر همینه 

هنوز مدرسه نمیره دخترم و نمیدونم شرایطش توی مدرسه چطور باشه اینم مدام خودشو با همسناش با خواهر کوجیکتر مقایسه میکنه و مثل ابر بهار گریه میکنه 😔😔😔مدام گلایه میکنه چرا نمیتونه بپزه بدوهه قوی نیست چرا باشگاه میرع چرا قزص میخوزه چرا بریس میپوشه  اگه گفتم اینده چون توی شرایطتت هستم میدونم و کاملل درکت میکنم من موهام سفید شدن شکسته شدم پیرشدم عصبی وداغون شدم جکارکنم دیگه شرایط من شاید بدتراز تو یاشه از شوهرم جدا زندگی میکنم تمام مسئولیت با خودمه دوتا بچه کوچیک .....😔پس درکت کردم ک بهت دلگرمی دادم میدونی میگن درد دل سوخته را سوخته داند هیچ سیری از ادم گرسنه ای خبر ندارع منوتو دردمون مشترکه💔💔💔💔💔