2777
2789

دوساله تورابطه ام به شدت وابسته شدم اونم منو دوس داره پسرسالمی هستش شغل آزادی داره خونه وماشین هم داره سه ایراد داره حالا به نظرشما این ایرادات جزئیه یاایرادبزرگیه اول که نزدیک دوسال ازم کوچیکتره دوم این که به شدت کفتربازه ازاونا که توهمایش ومسابقه کفتر هاهمیشه اول میشه کفتر مسابقه ای داره سوم این که فحش به خودم ومرده هام داده چن بار تو این  دوسال موقعی شدید دعوامون بوده منم بهش گفتم البته

درضمن خودم تحصیلاتم ازاین آقاوظاهرم ازش بهتره خودمم خونه دارم وضع مالی بدی ندارم

فقط بخاطر دلیل آخر .............نه

محرم نزدیکه....پارسال نذر علی اصغر کردم جوابمو نداد....امسال نمیدونم چی بشه؟؟؟خدایا فکر نمیکنی خیلی صبر کردم؟؟؟کاش حسین بهم نگاه میکرد...آخ که چقدر به ابوالفضل اعتقاد داشتمو و دست خالی برگشتم 

بیشتر ببینید

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

خواهرم مجبور نیستیااااا

۱۴۰۲ بهمن افسردگی شدید/۹۳کیلو🥺. 💪🏻🌱                  ۱۴۰۳ بهمن مشاور/دانشجو کارشناسی/ ۸۴کیلو🙂 💪🏻🌱  ۱۴۰۴بهمن  مشاور/دانشجو/70کیلو/ورزشکار😅                      1405 بهمن پایان کارشناسی/معلم/مشاور/ورزشکار 🥰            1406بهمن معلم رسمی/مشاور/ورزشکار/متاهل🤩.                        

بیشتر ببینید

اخرین مرد موجود روی کره ی زمینم بود باهاش ازدواج نمیکردم😐

اگر در تاپیکی نظرات بیجا و غیرمنطقی به کامنت من          دادین و پاسخی دریافت نکردین                                     دیگه بدونین ارزش خودتون و نظرتتون در چه حد پایین بوده.         پس احترام خودتونو نگه دارین.باتشکر                                                                                                                                                 

بیشتر ببینید

چه عجله ای دارین که خودتون رو دستی دستی دور از جونت بدبخت کنین بخدا ازدواج با شرایط عالی هم اش دهن سوزی نیست چه برسه با یه آدم کفتر باز بددهن

دنبال عیب و ایرادی ؟؟؟ به جای اینکه یه ذره بین دستت بگیری یه آینه دستت بگیر...