2777
2789

خدایا شکرت بابت شوهرم و بچه تودلیم 

بابت سلامتی که برگردوندی بهم چون صرع داشتم چن روز پیش نوار مغز دادم گفت دیگه تشنج نشون نمیده خدایا خودت میدونی چقدر خوشحال شدم بابت این موضوع وگریه کردم ممنونم 

هولوگرامی ام چندسال اینجابودم ولی کاربریم پرید ..خواننده خاموش بودم چندین سال.. خانواده دومم اینجاست 

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

خدایا شکرت بابت تب مالت شوهرم،ممنون ک خوب نمیشه،کاری کن خوب نشه و ذره ذره جلو چشمم جون بده،تا منم جون دادن ننه شو و خواهراشو ببینم 

اوهنوز زنده است و نفس میکشد،ولی او دیشب در اعماق و جود و قلب من برای همیشه مرد،اورا همان دیشبی که گذشت خاک کردم،خداوند هیچگاه او را نیامرزد و نبخشد،۰۳/۷/۲۱

الهی شکرت بابت سلامتی خودم و کل خاندانم

از خانه قدم به دنیای بیرون بگذارید در حالی که زنانگی تان پشت در جامانده است، تا انسانی در جمع حضور یافته باشد و اندیشه و گفتار و رفتار او مورد توجه و احترام قرار بگیرد نه جلوه‌های زیبای جسم و زنانگی‌اش.(امام موسی صدر)                                                                            
بیشتر ببینید
خدایادراین تنهایی ودلتنگی هم وجودخودت وهم وجوددختروپسرم وعروس ونوه هام ودامادم درکنارم شکرخدایا هزار ...

ببخشید چند سالتونه؟

از خانه قدم به دنیای بیرون بگذارید در حالی که زنانگی تان پشت در جامانده است، تا انسانی در جمع حضور یافته باشد و اندیشه و گفتار و رفتار او مورد توجه و احترام قرار بگیرد نه جلوه‌های زیبای جسم و زنانگی‌اش.(امام موسی صدر)                                                                            
بیشتر ببینید
خدایا شکرت بابت تب مالت شوهرم،ممنون ک خوب نمیشه،کاری کن خوب نشه و ذره ذره جلو چشمم جون بده،تا منم جو ...

الهی امین  خدایا ممنون ک هستی و به داد آه دل مظلوم میرسی  ممنون ک هستی و ظالم و به سزای ظلمش میرسونی

❤من گاهی خسته می‌شوم، می‌رنجم، ناامیدی را تجربه می‌کنم و حساسیت‌هایی دارم.این چیزها بخشی از صفاتِ انسانیِ من است.❤ و من نمی‌توانم از انسان بودن انصراف بدهم❤ اینجا فقط راجب مشکلات و دغدغه های زندگیم تاپیک میزنم حرف زدن با آدمها و اینکه احساس کنم تنها ادمی نیستم ک این درد و دارم تجربه میکنم آرومم میکنه و باعث میشه بهتر تصمیم بگیرم ❤  گاهی وقتا راجب کوجکترین دغدغه ی ذهنیمم همون لحظه تاپیک میزنم  ❤ طبیعیه ک منم مثل همه ی انسانها لحظات خیلی خوب و تجربه کردم توزندگیم و نعمتهای خیلی زیادی توزندگیم وجود داره  حتی خیلی بیشتر از ادمای دور و برم اما راجبشون تاپیک نمیزنم ❤   اینکه شما هرجایی برای منفعت خودتون تاپیکامو تو سرم بزنید  دلم نمیشکنه و اتفاقا رو ضعفمم دست نذاشتید  من تاپیکام و ب خواست خودم زدم و بابتشون اذیت نمیشم... 💎❤دوستای خیلی ارزشمندی اینجا پیداکردم ک خیلی وقتا دلسوز تراز خواهرومادر واسم بودن ❤💎 اگر براتون مقدور بود برای برادر عزیزم ایمان که تازه داماد بود فاتحه بخونید 🖤

بیشتر ببینید

بابت خونه ایی که دارم

محرم نزدیکه....پارسال نذر علی اصغر کردم جوابمو نداد....امسال نمیدونم چی بشه؟؟؟خدایا فکر نمیکنی خیلی صبر کردم؟؟؟کاش حسین بهم نگاه میکرد...آخ که چقدر به ابوالفضل اعتقاد داشتمو و دست خالی برگشتم 

بیشتر ببینید

بابت اینکه هرموقع صدات زدم هوامو داری🙏🏼🙏🏼🙏🏼

من آدمی نیستم که نادون ها رو مجبور به سکوت کنم اتفاقا میذارم حرف بزنند سبک مغزا رو تشخیص بدم😎😎💪🏻اقایون سایت درخواست ندید قبول نمیکنم 😏