2777
2789
عنوان

یک هفته خونه نبود اومد دعوا شد

1188 بازدید | 67 پست

مادرش ۳ ماهی میشد با ماقهر کرده بود خودبخود و نه زنگ میزد نه تلفن جواب میداد نه دعوت میکرد‌هیچی.

و واقعا هیچی نشده بودبینمون.

ما هم بی خیالی طی کردیم کاری باهاشون نداستیم گفتیم با دختراش و داماداش و نوه های دختریش خوشه بزار باشه.مهم نیست.

تا اینکه امروز شوهرم بعده یه هفته اوند خونه ماموریت بود.

مادرش یکساعت پیش زنگ زد که لوله حموم ترکیده.شوهرم گفت من الان رسیدم خونه .مگه بابا خونه نیست؟ مگه امیر (برادرش )خونه نیست؟ من خستم.

گفت وای تووبه هیچ دردی نمیخوری و شروع کرد حرف زدن سوهرم گفت صبح تا شب دومادات دوره سفره ات هستن حالا جرات نمبکنی به یکیشون زنگ بزنی.

خلاصه قطع کرد گفت برم ببینم چی شده.

منم شروع کردم حرف زدن که تو شعور نداری و نفهمی هیچ وقت ادم حسابت نمیکنه فقط موقع دردسر 

یادت میفته.

اصلا بعده ۴ و ۳ ماه چطور امروز زنگ زده و تو دروغ میگی خودت زنگ زدی و ...اونم عصبی شد .گفتم من دیگه پامو نمیزارم خونشون تو دوس داری حمال باشی و فلان...

خلاصه اینم صداشو برد بالا اومد بالاسرم چشاشو گرد کرد و داد زد 

تعلیق شدم.نمیدونم چرا.از ۹۰ اینجا بودم.ولی سایتی که برای کاربرهای قدیمی خودش ارزش قایل نیست بدرد نمیخوره.الان اینجام چون حوصلم سر میره .همین!

منم ادامه دادم و گفتم اگه بری دیگه برنگرد بمون پیش ننه جونت.

عصبی شد لیوان که دستش بود انداخت خردش کرد.اومد سمتم که من جیغ زدم و گفتم انگشتت بهم بخوره انگشتتو میشکنم و ..

یکم صدامون رفت بالا😔

تعلیق شدم.نمیدونم چرا.از ۹۰ اینجا بودم.ولی سایتی که برای کاربرهای قدیمی خودش ارزش قایل نیست بدرد نمیخوره.الان اینجام چون حوصلم سر میره .همین!

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

متنفرم از مادرش .زنیکه احمق نفهم.همیشه اختلاف میندازه بین ما.

از قصد اینکارو میکنه.

الان خیلی ناراحتم میگه تو شعور نداری نمیدونی من خستم.

گفتم به جهنم خسته ای اونمادرت باید بفهمه خسته ای.

یک هفته خونه نبودی نه خودش نه شوهرش نه هیچ کس یه رنگ نزد ببینه هستبم نیستیم 

اون چیکار ب شما داره ب پسرش زنگ زده شما گر گرفتی دعوا راه انداختی

علط کرده زنگ زده.چرا مدقع مهمونیا یادش نمیفتیم.فقط لوله کش میخواد زنگ میرنه به ما؟

متنفرم از مادرش .زنیکه احمق نفهم.همیشه اختلاف میندازه بین ما.از قصد اینکارو میکنه.

حق با شماست 

منم بودم حتما دعوا راه میفتاد 

ولی بالاخره مادرشه بگه نه عذاب وجدان داره بگه اره با ما دعواش میشه 

#جان_فدا💪💞☄☔🍃 غزه✌
ای بابا حرفی نمیزدی الان توپ رفت تو زمین تو الان بده تویی خوبه ننش...

دقیقا همینطور شد