2777
2789

من نزدیک عید میخواستن خانواده ماشین بخرن ۲۰۰میلیون قرض دادم وگرنه نمیشد بخرن

خلاصه خریدن یه ماشینم از قبل داشتن

من توقع داشتم حداقل اون ماشین قدیمی دستم باشه گاهی سرکاری بیرونی چیزی برم افتاده زیر پای برادرم اقا دانشگاه بره و بیاد الان الکی به بهونه اسنپم همش زیرپاشه

الان من ۲۵۰تا دیگه دارم بااون پول حداقل میتونستم یه ماشین بخرم الان خریت کردم

چیزی هم بگم زشت میشه ارزش کار خودمو میارم پایین

امروز دلم از رفتارشون گرفت چیزی هم بگم پشت برادرم هستن

درستش اینه که طمع کردی

وگرنه خودت داشتی چرا زیر منت بقیه جانم

با همه با لحن دوستانه و صمیمی صحبت میکنم اگر اختلاف سنیتون بام زیاده و صمیمانه صحبت کردم دلیل بر بی احترامی ندونین🩷🌱

یکسال پیش هیچ امیدی نداشتم، همه روش ها رو امتحان کردم تا اینکه بعد از کلی درد کشیدن از طریق ویزیت آنلاین و *کاملاً رایگان* با تیم دکتر گلشنی آشنا شدم. خودم قوزپشتی و کمردرد داشتم و دختر بزرگم پای پرانتزی و کف پای صاف داشت که همه شون کاملاً آنلاین با کمک متخصص برطرف شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون دردهایی در زانو، گردن یا کمر دارید یاحتی ناهنجاری هایی مثل گودی کمر و  پای ضربدری دارید قبل از هر کاری با زدن روی این لینک یه نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص دریافت کنید .

عزیزم هیچوقت ب هیچکس خوبی ای نکن ک بخاطر اون خوبی باید از خودت و منافع خودت بزنی 

شوهرم اینو بهم یاد داده ک هیچکس از خودت مهمتر نیست 

بارها می‌شده ب خانواده ش کمک کنه ولی گفته الویتم خودمون هستیم 

اول های زندگی من از خود گذشتگی میکردم برای خانواده خودم .ولی وقتی نمک نشناسی دیدم پشیمون شدم الان منم مث شوهرم رفتار میکنم 

عزیزم هیچوقت ب هیچکس خوبی ای نکن ک بخاطر اون خوبی باید از خودت و منافع خودت بزنی شوهرم اینو بهم یاد ...

درسته به من زبانن گفتن فلان طلا گرو تا ما پولتو بدیم

الانم مامانم میگه اگه ماشین میخوای بخری من برم از سپرده در بیارم

اگه واقعی میگی در بیار چه نیاز به تایید منه

فرصت بده بگو تا ۳ ماه دیگه می خوام ماشین بخرم لطفا قرضتونو برگردونین

نمیخوام اینطوری بگم خوبی هاشونم زیاد بوده ادم نباید با روی انصاف بگذاره سر این یه مورد اینطوری شد

درسته به من زبانن گفتن فلان طلا گرو تا ما پولتو بدیمالانم مامانم میگه اگه ماشین میخوای بخری من برم ا ...

یعنی سپرده داشتن در نیاوردن ولی شما پولتو دادی اونا؟؟؟؟ اشتباه کردی خیلی 

سریع بهانه بیار پولتو پس بگیر ب درک ک ناراحت بشن