2777
2789
عنوان

من ی مشکلی دارم هیچکی نمیفهمه چیه 😭😭😭😭 توروخدا بیاید کمک

| مشاهده متن کامل بحث + 266 بازدید | 22 پست
احساس میکنم یه جور وسواس فکری از اونجا که میگین با فکر کردن بهش اتفاق میفته شاید یه جور وسواس فکری ب ...

احتمالش هست ولی چطور بهش فکر نکنم

دقیقا موقعیت های حساس میگم نباید یادم بیاد ولی چون فکر میکنم همون لحظه سرم میاد

💖من ب دعای شما نی نی سایتیا خیلی اعتماد دارم میشه دعاکنید ب عشقم برسم ❓❓🥺🥺🤍💌

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

ترس از ارتفاع داری فکر کنم و بهش فکر میکنی یجور واکنش عصبی مثل پنیک اتفاق میوفته احتمالابرو روانپزشک

اره یکم ترس دارم احتمالا همینه

من سوار وسایل هیجانی و پر ارتفاع شهربازیا میشم لذت میبرم ولی یهو از ی جایی بیوفتم خیلی میترسمممممم 

اونا امنن ک سوار میشم

احتمالش هست ولی چطور بهش فکر نکنمدقیقا موقعیت های حساس میگم نباید یادم بیاد ولی چون فکر میکنم همون ل ...

مطمئنا با دارو باید کنترل بشه پیش یه روانپزشک برین بهتره اینکه من بخوام راهکار بدم مطمئنا راهکاری جز این که بگم بهش فکر نکن خودتو مشغول کن راهکار دیگه ای وجود نداره ولی یه دکتر بهتر میتونه راهنمایی کن

دلا غافل زسبحانی چه حاصل/مطیع نفس شیطانی چه حاصل/بُوَد قدر تو افزون از ملائک/تو قدر خود نمیدانی چه حاصل
عزیزم، این مشکلاتی که داری ممکنه به دلیل اضطراب یا افکار منفی باشه که روی بدن تاثیر می‌ذاره. خیلی از وقت‌ها این اتفاقات بی‌دلیل نیستن و ممکنه ریشه‌اش توی استرس یا ترس‌های ناخودآگاه باشه. شاید بد نباشه کمی تمرینات تنفسی یا ذهن‌آگاهی انجام بدی تا ذهنت رو کنترل کنی. همچنین موقع مواجهه با موقعیت‌های حساس، سعی کن آرامش خودت رو حفظ کنی. اگر این مشکل ادامه پیدا کرد، بهتره به دنبال کمک بیشتر باشی.

سلام عزیزای دل 💛من دانشجوی کارشناسی ارشد روان‌شناسی بالینی‌ام و با تمام وجودم اینجایم که کمک‌تون کنم . هدفم از حضورم در نی نی سایت اینه که بتونم همراه و همدل شما باشم تا هر مشکلی که ذهنتون رو درگیر کرده، زودتر و راحت‌تر حل بشه 🌱با استفاده از درس‌هایی که در این رشته خوندم و تجربه‌هایی که توی این سال‌ها به دست آوردم، سعی می‌کنم شنونده‌ی خوبی باشم و راهکارهایی رو پیشنهاد بدم که واقعا به دردتون بخوره ❤️اگه حس می‌کنی نیاز به کسی داری که با دل و جون بهت گوش بده و کمکت کنه، خوشحال می‌شم در کنارت باشم 🤗💬 اگه فکر میکنی نیاز به مشاوره بیشتری داری، می‌تونی به کانال تلگرامم سر بزنی. من هر روزه کتاب‌هایی می‌خونم که نکات طلایی و کاربردی برای حل مشکلات روزمره و بهبود روابط به شما میده. این نکات رو توی کانال با شما به اشتراک می‌ذارم.آیدی کانال: @Ravabet_Zan_Aramesh حتماً اگه مفید بود، با دوستات هم به اشتراک بذار!

بیشتر ببینید
مطمئنا با دارو باید کنترل بشه پیش یه روانپزشک برین بهتره اینکه من بخوام راهکار بدم مطمئنا راهکاری جز ...

خیلی ممنون اره درست میگی