2777
2789
عنوان

چقدر همه خوشگل و خوشتیپ شدن

| مشاهده متن کامل بحث + 1181 بازدید | 57 پست
تا زمانی که شما خودتون این حرفا رو می‌زنید از بقیه چه انتظاری هست؟ رنگ پوست ملاک زیبایی نیست که انقد ...

چهره ام خوبه ولی پوست خراب و سبزه همچی رو ازم گرفته از زیبایی چهره تا اعتماد بنفس

خواستم یه چیزی رو با شما در میون بذارم چند هفته‌ایه که رژیم گرفتم و با اپلیکیشن "زیره" شروع کردم. واقعاً نتیجه‌گرفتن باهاش خیلی راحت‌تر از چیزی بود که فکر می‌کردم! 🥑💪

بدون گرسنگی و بدون اینکه غذاهای مورد علاقه‌ام رو حذف کنم، پیش میره. لازمم نیست برای همسرم و بچه ها غذای جدا درست کنم.

فکر می‌کنم این‌طور که دارم پیش میرم، آخر سال با افتخار می‌تونم تیک "لاغری" رو بزنم! 😄

من که شروع کردم، تازه الان تخفیف هم دارن 🎉اگه تو هم می‌خوای شروع کن.

میرسم ولی خوشگل نمیشم

میشی گلم

اول باید عاشق خودت باشی تا ب چشم بیای

وقتی خودت ، خودت رو دوست نداری چطور انتظار داری بقیه دوستت داشته باشن!! هر انرژی ب این دنیا بدی بخودت برمیگرده دنیارو قشنگ نگاه کنی قشنگ پیش میره بد نگاه کنی بد و تلخ پیش میره

ی مدت نگاهت رو بخودت و اطرافت عوض کن تغییر رو احساس میکنی

یک سال از همه دور شو و تلاش کن، بعد یک سال از خودت رو نمایی کن، اون لحظه ست که همه دلشون میخواد یا باهات باشن یا جات باشن...💋

بعید می‌دونم اونقدرا که میگی بد باشی 

ولی اگه خودت از خودت بدت میاد مثلا رژیم بگیری و برو باشگاه برو پیش مشاور پوست برو کلاسهای مختلف ثبت نام کن یذرع تغییر تو زندگیت ایجاد بشه یا مثلا ماهی یکی دوبار برو ناخون بکار (برا این میگم یکی دو بار چون اگه زیاد انجام بدی هم امکان داره ناخونات زرد بشن هم اون لایه ناخونت که برای کاشت میبرنش ممکنه خیلی طول می‌کشه تا ترمیم بشه 

یا مثلا اگه از این کارا خوشت نمیاد برو ماهانه مانیکور و پدیکور یا مدل موهاتو عوض کن که تغییر ایجاد کنی یا برو پاکسازی پوست انجام بده و اینا اره دیگه 

در هر صورت من دخترم ولی با این اتفاق با طراوت نیستم دیگه مثل دخترا

این طرزفکرت به خاطر فرهنگ غلط کشورمون برلی همینه که زن های مطلقه به راه های بدکشیده میشن چون دیگه ارزشی برای خودشون قائل نیستن

پس چیه؟یه تاپیک ماه پیش زده بودن به بالای ۳۰‌میگفتن میانسال🥲🥲🥲🤣

قلبم گرفت با این پست من ۳۰ سالو ۶ ماه دارم همینجوری حس پیری میکرد این پست دیگه تیر خلاص بود 🫠

خواهشا افراد زیر بیست سال ریپ نزنن و با من بحث نکنن چون عادت ندارم با کوچیکتر از خودم درباره مشکلی همکلام و همصحبت شم نظر خودمه به کسی هم مربوط نیس تمام😑
عزیزم عمل کن

پولی ندارم،یه عمل بینی بود اول زندگی گردنبندمو فروختم انجام دادم،بعلت گوشتی و پوست ضخیم بودن بینیم،دکتره خوب نبود الان بعد ۶ سال دماغم شده عین همون دماغ قبل عمل باورت میشه من با عمل تغییری نکردم،پولم رفت چقدر وقتمو گرفتم چقدر سختی دوره ی نقاهت،ژل لب زدم همینجور ک میزنم در عرض ۳ یا۴ روز از بدنم میره ب دکتر میگم میگه یه آنزیمی تو بدنه بعضیاست ک با این مواد میجنگه و از بینشون میبره،صافی مو انجام دادم تمام موهام ریخته سرم کچله الان تحت درمانم دارم آمپول مزو تراپی مو انجام میدم با هزینه ی بالا گرچه یه تار مو برام سبز نشده و بی فایدست

پولی ندارم،یه عمل بینی بود اول زندگی گردنبندمو فروختم انجام دادم،بعلت گوشتی و پوست ضخیم بودن بینیم،د ...

انشالله درست میشه .به قول مامانم خدا صلاح دونسته ماروهم اینجوری افریده بنظرم زیاد با سروصورتتون ور نرید .موهاتون درست کنید انشالله رشد کنن بقیه دست نزنین

🥰🥰🥰