2777
2789

خانواده مادریم همه ۲ قلو یا ۳ قلو دارن،خود مادربزرگم ۳ قلو بودن با برادراش مثلا الان دختر خالم ۲ قلو داره یا خالم

خانواده نامزدمم سمت پدریش عمه هاش دو تاشون دوقلو دارن دختر عمه هاش و عموهاش همه دوقلو

احتمال اینکه در آینده بچه های منم دوقلو بشن زیاده یا کم😂

میدونم چقدر سخته از نزدیک دیدم خاله ام چقدر اذیت شد با دو تا نوزاد ولی شدید دلم میخواد بچه دو یا سه قلو داشته باشم😶

در سرزمین ما دختران رهبر متولد میشوند❤️

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

خیلی خوبههه‌

خیلییییی😍😂

دختر خاله هام الان کلاس پنجم هستن وای انقدر شیرینن شباهت زیادی دارن و بعضی وقتا خیلی صمیمین بعضی وقتا لج میکنن

منم عاشق سه قلو ام 😁😍

دایی مامانم ۳قلو دختر داره هم سن منن خداشاهده هر وقت میبینمشون هی نگاهشون میکنم میگم کدومتون زهره بود؟کدومتون زهرا کدومتون زینب😂😂در این حد شباهت دارنننن

من خودم با برادرم دوقلو بودم اما بچم دوقلو نشد با اینکه تخمک های خوبی اون ماه داشتمبنظرم ربطی نداره

چند قلو بودن ، همیشه یکی شون باهوش تره 

متاسفانه رُک و بی پرده نظر میدم ، ناراحت نشو 🙏🏻😌درخواست دوستی پذیرفته نمیشود ❌

صدای دهل شنیدن از دور خوش است....تو دردسرای اون بچه ها رو نکشیدی آماده شون رو میبینی از دیگران فک می ...

چرا اتفاقا شاهدم چقدر پدر و مادر اذیت میشن،ولی بازم با اینکه میدونم دلم میخواد همین سختی ها رو بکشم😶

ان شالله بشهولی شنیدم دوقلویی از طرف اقاست

اره درسته ،ولی خاله و دختر خاله من عجیب بود برام ارث از سمت خالم اینا بود همسراشون غریبه هستن