2777
2789
عنوان

مزخرف ترین و خنده دار ترین چیزی ک به خاطرش گریه کردین چی بوده😂

| مشاهده متن کامل بحث + 634 بازدید | 41 پست
چقدر دردناک اتو نداد🤣

😂😂موقع پریودی سر چیزای بیخودی گریم میگیره

خانوم دکتر آینده🌱🚫🚫🚫لطفا جایی که نگفتم نظر بده نظر نده سایت عمومی نظرمو گفتم مشکل داری بهت زور اومد هم دخالت نکن ....جز استارتر ریپلای نزنید🚫🚫🚫🚫

خواستم یه چیزی رو با شما در میون بذارم چند هفته‌ایه که رژیم گرفتم و با اپلیکیشن "زیره" شروع کردم. واقعاً نتیجه‌گرفتن باهاش خیلی راحت‌تر از چیزی بود که فکر می‌کردم! 🥑💪

بدون گرسنگی و بدون اینکه غذاهای مورد علاقه‌ام رو حذف کنم، پیش میره. لازمم نیست برای همسرم و بچه ها غذای جدا درست کنم.

فکر می‌کنم این‌طور که دارم پیش میرم، آخر سال با افتخار می‌تونم تیک "لاغری" رو بزنم! 😄

من که شروع کردم، تازه الان تخفیف هم دارن 🎉اگه تو هم می‌خوای شروع کن.

بخاطر نمره هر بار گریه کردم اشتباه بوده

اگزمای شدید،تبخال تناسلی،واژنیسموس،سندروم روده تحریک پذیر،شقاق و هموروئید رو به یاری خدا شکست دادم اما با نازایی نمیجنگم توانش رو ندارم شاید خدا نمیخواد.خدایا عوض اینکه صلاح دونستی مامان نشم بهم آرامش بده فقط آرامش.خدایا دنیایت را دوست ندارم سخت است مردم به من طعن میزنند همیشه باید بچه ها را ببینم و تو یک فرزند هم به من ندادی. شکرت

بیشتر ببینید
چی ؟متوجه نشدم

🏖تکنیک عروسک پنج سالگی

عروسک یا اسباب بازی که در پنج سالگی خراب شد و کلی غصه اش را خوردیم، در ده سالگی دیگر اصلا مهم نیست..

نمره امتحانی که در دبیرستان کم شدیم و آنقدر به خاطرش اشک ریختیم و روزگارمان را تلخ کرد در دوران دانشگاه هیچ اهمیتی ندارد و کلا فراموش شده است...

آدمی که در دانشگاه آنقدر به خاطرش غصه خوردیم و اشک ریختیم و دنیایمان ویران شد، در سی سالگی تبدیل به غباری از یک خاطره دور دور دور شده که حتی ناراحتمان هم نمیکند....

و چکی که برای پاس کردنش در سی سالگی آنقدر استرس و بی خوابی کشیدیم، در چهل سالگی یک کاغذ پاره بی ارزش و فراموش شده است...

پس یقین داشته باش که مشکل امروزت، اینقدرها هم که فکر میکنی بزرگ نیست...
این یکی هم حل می شود ...
میگذرد و تمام میشود...

غصه خوردن برای این یکی هم همان قدر احمقانه است که در ، سی سالگی برای خراب شدن عروسک پنج سالگی ات غصه بخوری!!!!!

همه مشکلات، همان عروسک پنج سالگی است..

تکنیک کاربردی : به هر مساله ای از ده سال آینده به آن نگاه کنید!  آن را تبدیل کنید به عروسک/اسباب بازی پنج سالگی

شوهرم

آقا نیستم هی نگین مردی  😐   💙یه اس اسی ام  ـــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــ               (یک طرفه بودن میتونه همه چیو خراب کنه از جاده بگیر تا احساسات)                                                                       تـــــو ماه من بودی اما سرت باستاره ها گرم بود.      شاید یروز منم به ارامش رسیدم نرسیدمم نرسیدم اصلا  به جهنم بچرخ تابچرخیم 😂 میگن اکثرمردها اولین شاخه گلی رو ک دریافت میکنن سرقبرشونه پس منم مرد محسوب میشم🙂                                    

بیشتر ببینید
🏖تکنیک عروسک پنج سالگیعروسک یا اسباب بازی که در پنج سالگی خراب شد و کلی غصه اش را خوردیم، در ده سال ...

این واقعا عالیع ولی واسه همه مشکلات جوابگو نیس

اگزمای شدید،تبخال تناسلی،واژنیسموس،سندروم روده تحریک پذیر،شقاق و هموروئید رو به یاری خدا شکست دادم اما با نازایی نمیجنگم توانش رو ندارم شاید خدا نمیخواد.خدایا عوض اینکه صلاح دونستی مامان نشم بهم آرامش بده فقط آرامش.خدایا دنیایت را دوست ندارم سخت است مردم به من طعن میزنند همیشه باید بچه ها را ببینم و تو یک فرزند هم به من ندادی. شکرت

بیشتر ببینید