2777
2789

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

من کردم جانم باید چن جلسه پشت سر هم انجام بدین تا نتیجه بگیرین 

من سال ۸۸عضو نی نی سایت بودم دقیقا وقتی پسرم بدنیا آمد با این سایت آشنا شدم و تا سال ۹۷هم تو سایت بودم ولی بنا ب دلایلی از سایت رفتم و تو سال۱۴۰۱باز آمدم تو سایت اینجا برام دلگرمی و سرگرمی هست لطفا دل همو نشکنیم ‌چونکه هیشکی همو نمیشناسه ب کارما هم اعتقاد داشته باشین و لطفا برای نیت من خواستین صلوات بفرستین و لایک کنید منم برای نیت شما صلوات میفرستم انشالله همه مشکلشون حل بشه و ب مراد دلشون برسن زندگی خیلی کوتاه هست قدر داشته هاتون رو بدونید 

بیشتر ببینید
شما نوع ریزشتون چی بود چند جلسه رفتین

والله آزمایش اینا دادم ولی سالم بودم

از همون اول موهام کم پشت بود

ولی بعد کرونا ریزشش بیشتر شد 

من ۳ماه پیشت سر هم هر ماه انجام دادم بعد اونم هر ۲ماهیا۳بار یکبار انجام میدم 

خیلی خوب هست اونجا خانم‌های رو دیدم که بخاطر ریزش هورمونی آمده بودن و جواب گرفته بودن

من سال ۸۸عضو نی نی سایت بودم دقیقا وقتی پسرم بدنیا آمد با این سایت آشنا شدم و تا سال ۹۷هم تو سایت بودم ولی بنا ب دلایلی از سایت رفتم و تو سال۱۴۰۱باز آمدم تو سایت اینجا برام دلگرمی و سرگرمی هست لطفا دل همو نشکنیم ‌چونکه هیشکی همو نمیشناسه ب کارما هم اعتقاد داشته باشین و لطفا برای نیت من خواستین صلوات بفرستین و لایک کنید منم برای نیت شما صلوات میفرستم انشالله همه مشکلشون حل بشه و ب مراد دلشون برسن زندگی خیلی کوتاه هست قدر داشته هاتون رو بدونید 

بیشتر ببینید
ریزش موهاتون در روز چندتا شد

بعد کرونا دست میکشیدم رو موهام یعنی مشتم  رو پر میکرد 

بیشتر ببینید
دکتر نکفت نوع ریزشت چیه

بخاطر اینکه مامانمم موهاش کم پشت بود 

گفت احتمالا ارثی هست 

ولی ن کم خونی ن مشکل هورمونی اینا نداشتم 

بیشتر ببینید

من ۳ بار طی سه ماه پی آر پی کردم، و بعد از دوماه اگزوزوم انجام دادم، اگزوزوم باید ۴ بار با فاصله دو هفته انجام بشه، فعلا اولین اگزوزوم رو بعد از ۳ باز پی آر پی انجام دادم ، هزینه پی آر پی پارسال ۱/۳۰۰ بود، اگزوزوم افتاد امسال هزینش ۲ تومنه، راضی هستم، فقط برای پی آر پی نباید کمخونی داشته باشی.

میتونی کلا اگزوزوم انجام بدی

من ۳ بار طی سه ماه پی آر پی کردم، و بعد از دوماه اگزوزوم انجام دادم، اگزوزوم باید ۴ بار با فاصله دو ...

اگه تهرانی پیش کدوم دکتر انجام دادی نوع ریزشت چیه الان در روز چندتا ریزش داری 

اگه تهرانی پیش کدوم دکتر انجام دادی نوع ریزشت چیه الان در روز چندتا ریزش داری

تهران هستم، دکتر ماندانا محمودی و حمیرا حسینی، مطبشون مشترکه، یکی روزای زوج میاد یکی یکشنبه سه شنبه، تو آیت اله کاشانی قبل از پل ستاری نبش کوچه ی حسن آباد رو به روی بوستان گلبوش ، ساختمان افرا طبقه دوم واحد ۲۰۵

ریزشم خیلی کم شده بعضی روزا انگار ریزش ندارم، روی رشد قدی موهام و کیفیت و ضخامت موهام تاثیر خیلی مثبتی داشته، یه کم حالت کرکی جلوی موهام ایجاد شده، ولی من دیر اقدام کردم ، دکتر گفت اگه تازه ریزش شروع شده باشه برگشت پذیره