2777
2789

سلام منو پسرم چند روزه انگار خلط داریم سرفه میکنیم ولی مریض نیستیم یجا بود با بیمه تکمیلیمون قرارداد داشت همسرم میگفت بریم اونجا هم خوبه هم فاکتور نیاز نیس برا بیمه بگیرم

ولی دور بود از خونمون امروز خیلی خسته بودم کارم زیاد بود بعد ظهر خوابیدم دیگه بهش گبتم امروز نریم من حالم میزون نیست کار هم دارم ۱۰ شب پسرم سرفه میکرد دلم زوخت گفتم پاشو ببریم کلینیک نزدیک خونه رفتیم اونجا منم ویزیت شدم بعد اینکه اومدیم خونه روانمو بهم زد 

خواستم یه چیزی رو با شما در میون بذارم چند هفته‌ایه که رژیم گرفتم و با اپلیکیشن "زیره" شروع کردم. واقعاً نتیجه‌گرفتن باهاش خیلی راحت‌تر از چیزی بود که فکر می‌کردم! 🥑💪

بدون گرسنگی و بدون اینکه غذاهای مورد علاقه‌ام رو حذف کنم، پیش میره. لازمم نیست برای همسرم و بچه ها غذای جدا درست کنم.

فکر می‌کنم این‌طور که دارم پیش میرم، آخر سال با افتخار می‌تونم تیک "لاغری" رو بزنم! 😄

من که شروع کردم، تازه الان تخفیف هم دارن 🎉اگه تو هم می‌خوای شروع کن.

فاکتور برا بیمه گرفته بود برد داروخونه جا گذاشت یکم عصبی شدم گفتم یعنی چی هواست کجاست قشنگ بهم توپید .... چرا بهت گفتم اون یکی کلینیک که قرار داد داریم بریم‌نرفتی... اونجا متخصص اطفالم داشت گلتم خب موقعیتشو نداشتم دور هم بود ... میگه چرا پیش دکتر رفتی رو صندلی ننشستی معاینه کنه اخه دکتر گفت بعد نشستم خخخ.... چرا من رفته بودم داروخونه بچه رو فرستادی پیش من ) اخه طول کشید کارش بچه بی قراری کرد گفت برم پیش بابا فرستادم رفت) کلینیکی که رفتیمم خوب بود خصوصی بود هی میگفت چرا اونجا رفتی من میخواستم جای بهتر ببرم بچمو وای اینقد گفت گفتم غلط کردم رفتم دارو هامو خورد کردم انداختم زباله

اینقد گریه کردم گفتم اصلا دکتر نخواستم ولم کن فقط میدیدما هی از حرفش پشیمون میشه ولی یه غروری داره فک میکنه حتی اگه دیدگاهش اشتباه باشه من باید معذرت بخوام من باید کوتاه بیام من باید بگم باشه تو درست میگه اخه هی میگلت تو حرف درستو قبول نداری ....

نمیتونم تحمل کنم اینقد مغروره رفت خوابید میدونم فردا میاد میگه ببخشید ولی به دردم نمیخوره خیلی از غرورش حالم بهم میخوره حرف زور میزنه هی میگفت میخوام لج کنم ببینم تو تا کی غر میزنی