2777
2789

اگه یه خونه با شرایط خوب ولی صابخونه ای که بهتون بی احترامی کنه پیدا کنید چیکار میکنید  قصد دارم قولنامه رو فسخ کنم لطفاً بگید چقدر ضرر و زیان باید بدبم 

از املاک بپرس

پیج واژینیسموس دات آی آر(v a g i ni smus . irr) برای همه ی خانومها مفید و داشتنش ضروریه حتما مطالبشو دنبال کنید👌🏻چشم ها راشاید بتوان نابود کرد اما اندیشه را هرگز... از اونجایی که یادمه، همه فقط خواستن برن بهشت،هیشکی نخواسته بسازه بهشت🌚تو بگو بهشت چی شدش؟ اینجا هرکی مرد که رفتش زیر خاک..!!!!
بیشتر ببینید

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

فسخ کن 

اون یارو موقع تحویل گرفتن خونه باز بامبولی درست میکنه پولی ازتون کم کنه ..ساختمون بغلی ما اینجورن هر مستاجری اومده ی داستان درست کرده پولشون نداده

کاش میشد صداتو از پشت هیاهوی باد شنید 🙂🫠🙃🥲

بنگاهی آدم خوبی بود ولی متاسفانه مالک زن میانسال فوق العاده بی ادب با شوهرم و مادرم رفتیم بی اونکه بگه بلانسبت میگه قباله ازدواج نشون بدید خیلی ها اینجوری میان و ازدواج سفیدن

قولنامه یعنی میخواین بخرین ،بداخلاق بودنش رو مبخوایین چیکار  

یا اگه منظورتون اجاره یا رهن کردنه اون قولنامه نمیشه 

بله میتونین فسخ کنید قرارداد رو 

بخونید متن قرارداد رو، نوشته حتما شرایط فسخ رو

خوب شد زمان مختار فضای مجازی نبود وگرنه دار ودسته اوباش کوفه هشتگ میزدن: نه به اعدام شمر_نه به اعدام عمر بن سعد_نه به اعدام حرمله🙌(نحوه شهادت شهید آرمان و شهید عجمیان، تا مغز استخوانم را سوزاند😓)
بیشتر ببینید
بنگاهی آدم خوبی بود ولی متاسفانه مالک زن میانسال فوق العاده بی ادب با شوهرم و مادرم رفتیم بی اونکه ب ...

حق داره ها 

من یه بار خونم رو اجاره دادم یارو با هم دوست بودین یه شری برام درست کردن بعد چند ماه گفتن دعوامون شده پولمون رو بدین تو زمستون

من فقط برای استارتر تاپیک نظر میزارم منو ریپلای نکنید🩷