2777
2789

من این موضوع بهم ثابت شده💀

نظر شما چیه

بنظرتون این قضیه خرافاته یا واقعیته ؟

تبریک

1
5
10
15
20
25
30
35
40

میشه یه صلوات برا امام رضا بفرستین؟:) فتح و فتوح من تویی، یارِ قدیم و اولین..سعیدم💍

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

قبلا ها که احمق بودم و به یکی زیاد فکر میکرردم اتفاقا خیلی هم زود میخوابید و سرموقع 12 شب و از اون موقعی که فکر نمیکنم خواباش قاطی شده 😂چون فامیله میدونم

خودمم ساعت خوابام افتضاحه و کسی رو ندارم که بهم اینقدر فکر کنه تا اینقدر خوابام قاطی بشه

حتما یکی ب من فک مکنه ک شبا نمیخوابم 😂

کوردم:)                                                                 ی دختر مغرور جذاب هسدم 😌🤭                                             💙🦋

یعنی یکی هر شب به من فکر میکنه شبا نمبتونم راحت بخواببم

احتمالا💀

تبریک

1
5
10
15
20
25
30
35
40

میشه یه صلوات برا امام رضا بفرستین؟:) فتح و فتوح من تویی، یارِ قدیم و اولین..سعیدم💍

قبلا ها که احمق بودم و به یکی زیاد فکر میکرردم اتفاقا خیلی هم زود میخوابید و سرموقع 12 شب و از اون م ...

میگن یا طرف بیخواب میشه با میری توخوابش💀

تبریک

1
5
10
15
20
25
30
35
40

میگن یا طرف بیخواب میشه با میری توخوابش💀

نه برعکسه اگه زیاد فکر کنی به یه چیزی تو خوابت خودت میبینی و من این و تجربه کردم  ولی باز نمیشه از این جهان پر از شگفتی چشم پوشی کرد انرژی انسان ها خیلی قویه