2777
2789

شنیده بودم ولی به خودمم که نگاه کردم فهمیدم چون مردادی ام اینجوری ام !

نه کسی میتونه ناراحتم کنه نه خوشحالم کنه اونقدری، نه قهر میکنم با کسی نه عاشق کسی میشم، نه دلتنگ میشم زیاد انگار اصلا قلب ندارم

کلا احساساتم تعطیله نظر شما چیه؟

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

منم مردادیم اتفاقاً احساسات دارم اما غالب نیست...مثلاً میگن عشق،،من هیچ وقت دیوانه وار عاشق کسی نشدم اما دوست داشتن چرا تجربه کردم...یا مثلاً طرف از چشمم بیفته چهارچوبای زندگیم رو رد کنه ناخداگاه یه حسی سراغم میاد از چشمم میفته...کلافه میشم اگه باهاش بمونم...ترک کردنش برام خیلی راحت میشه تو زندگی سابقم بار ها و بار ها با همسر سابقم اینو تجربه کردم...از چشمم افتاده بود حس خفگی وجودش بهم می داد...اما بی احساس هم تو زندگی با اطرافیانم نیستم فقط درون گرام.

هر کس برای رفتن بهانه‌ ای واهی برایت تراشید،تو برای نماندنش هزار بار از او تشکر کن//تو همانی که دلم بوده در آرزوی او👶🏻👣