2777
2789

مثلا این که میگن مشکلات خانوادگی رو به شوهرت نگو یا برعکس به زنت نگو 

من باهاش مخالفم 

چون وقتی زن و شوهر قرار آدمای اول زندگی هم باشن چرا نباید از مشکلات هم با خبر باشن ؟

من خودم آدمی م که اصلا نمیتونم وقتی مثلا با مامانم دعوام میشه تو دلم خودم بریزم باید حتما با دوستم یا نامزدم بیانش کنم البته منظورم مشکلاتی هست که به من مربوط میشه نه مثلا مشکلات شخصی مامانمو بیام به پارتنرم بگم 

بستگی داره به اخلاق شوهرت

سوء استفادگر نباشه دهن لق نباشه و......

علما و منتقدین نی نی سایتی 😏، من نظرات شخصیم برای تاپیک کاربرها مینویسم مخالفین ریپ نزنید با تچچچکر

هیچ چیز

"کسی که بیش از حد فکر می کند، کسی است که بیش از حد هم عاشق می شود" و من این را احساس کردم 😍 وقتی جواب ریپلای رو نمیدم دلیلش اینه : 1) بی احترامی در کلام (افرادی که سلامت روان ندارند به دنبال بی احترامی به دیگرانند)، 2) خشم در کلام (امام علی (ع) : اوج سبک مغزی، خشونت است)، 3) مشهود بودن حسادت در گفتار (امام علی (ع) : آفرین بر حسادت، چه عدالت پیشه است، پیش از همه صاحب خود را می کشد)، 4) عدم درک درست از پاسخ من به استارتر (امام علی (ع) : از سخن گفتن با کسی که گفتارت را نمیفهمد بپرهیز که تو را به ستوه می آورد)، 5) برداشت من اینه که فرد به دنبال بحث و جنجاله (مارک تواین : هرگز با احمق ها بحث نکنید، آنها اول سطح شما را تا سطح خودشان پایین می کشند، بعد با تجربه یک عمر زندگی در آن سطح، شما را شکست می دهند) و جمله آخر خطاب به کاربرانی که درباره کاربران دیگه تاپیک غیبت میزنن و کسانی که تو این تاپیک ها استارتر رو همراهی میکنن (امام علی (ع) : غیبت کردن آخرین تلاش افراد زبون و ناتوان است)
بیشتر ببینید

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

من ترجیح میدم نگم. یا سربسته بگم. همسرم بسیار آدم امن و خوب و قابل اعتمادیه ولی ترجیح میدم از مسائلی که مربوط به خودش نیست و به زندگی دونفره مون مربوط نمیشه دخالتش ندم و از خودشم همین توقع رو دارم. 

سر تا پایم را خلاصه کنندمی شوم "مشتی خاک"که ممکن بود "خشتی" باشد در دیوار یک خانه، یا "سنگی" در دامان یک کوه، یا قدری "سنگ ریزه" در انتهای یک اقیانوس، شاید "خاکی" از گلدان‌یا حتی "غباری" بر پنجره! اما مرا از این میان برگزیدند :برای" نهایت"برای" شرافت"برای" انسانیت"و پروردگارم بزرگوارانه اجازه ام داد برای :" نفس کشیدن "" دیدن "" شنیدن "" فهمیدن "و ارزنده ام کرد بابت نفسی که در من دمیدمن منتخب گشته ام :برای قرب برای رجعت برای سعادت من مشتی از خاکم که خدایم اجازه ام داده:به انتخاب، به تغییر ، به شوریدن، به" محبت "

بیشتر ببینید

ن ن ن ن ن ن. هزار بار نه. هیچوقت وجهه خانوادتون خراب نکن من خودم زخم خوردم. ناراحت میشدم میگفتم آره خانوادم فرق میگذارن. حالا جوری شده شوهر من که تو کار کردنشون مفر اول صداش می‌کنند و برا جشن و شادیش ن صداش نمی‌کنند یا نفر آخره، برا من زبون درآورده که آره تورو خانوادت نمی‌خوان. نگو نگو نگو. 

بامامان یوقت بحثی کنم یه دل سیر تو بغل شوهرم گریه میکنم آخرم بزورمتو میبره خونشون آشتی میکنم چیزپنهونی ازهم نداریم 

ﮔﺎﻫ ﮕﺎﻫﯽ ك ﺩﻟﻢ ﻣﯿﮕﯿﺮﺩ،ﺑﻪ ﺧﻮﺩﻡ ﻣﯿﮕﻮﯾﻢﺩﺭ ﺩﯾﺎﺭﯼ ك ﭘﺮ ﺍﺯ ﺩﯾﻮﺍﺭ ﺍﺳﺖ،ﺑﻪ ﮐﺠﺎ ﺑﺎﯾﺪ ﺭﻓﺖ؟ﺑﻪ ك ﺑﺎﯾﺪ ﭘﯿﻮﺳﺖ؟ﺑﻪ ك ﺑﺎﯾﺪ ﺩﻝ ﺑﺴﺖ؟ﺣﺲ ﺗﻨﻬﺎﯼ ﺩﺭﻭﻧﻢ ﮔﻮﯾﺪ:ﺑﺸﮑﻦ ﺩﯾﻮﺍﺭﯼك ﺩﺭﻭﻧﺖ ﺩﺍﺭﯼ؛ﭼﻪ ﺳﻮﺍﻟﯽ ﺩﺍﺭﯼ؟ﺗﻮ خدا  ﺭﺍ ﺩﺍﺭﯼ،ﻭ 'ﺧﺪﺍ،ﺍﻭﻝ ﻭ ﺁخر ﺑﺎ ﺗﻮﺳﺖ🌱 ›
بیشتر ببینید
من ترجیح میدم نگم. یا سربسته بگم. همسرم بسیار آدم امن و خوب و قابل اعتمادیه ولی ترجیح میدم از مسائلی ...

ببین مثلا شما اگر همسرت ناراحت باشه و فرضا با خواهرش دعوا کرده باشه یعنی براتون مهم نیست بدونید که چه اتفاقی افتاده ؟شاید بتونید همسرتون رو دلداری بدین و حالش رو بهتر کنید 

معلومه که نباید بگی .چرا فکر می کنید همه چی رو باید بذارین کف دست نامزد یا همسرتون؟؟؟؟اینکه میگن زن و شوهر نباید چیز پنهان داشته باشن ،منظور زندگی خودشونه نه از زندگی بقیه رو تعریف کنی 

یه سری میکوبن تو سرت 

مثل کاربرایی که باهات دعوا میکنن و سریع میرن تاپیکاتو میگردن 

یه سری مردام همینن 

🟠🟡🔴📢کامنت من ، نظر من برای استارتره ،باهام مخالفی ریپلای نکن چون اینجا کسیو ندیدم با حرفای یکی دیگه متحول شده باشه   📢🟠🟡🔵

مشکل بیان نقص های مربوط به خانوادت برای شوهر یا نامزدت اینه که اگر ادم خوبی نباشه یه روز یه جایی از دستت انقدر دلخور میشه یا ممکنه انقدر از هم دور بشین که همون نقاط ضعف رو بر علیه خودت استفاده کنه حتی برای دوستت هم بازگو نکنی بهتره توی روایت داریم که میگن هرچی محبت داری به دوستت بده ولی هرچی اعتماد داری به پاش نریز  ....شاید الان متوجه نشی ولی تجربه و گذشت روزگار بهت اثبات میکنه

ن ن ن ن ن ن. هزار بار نه. هیچوقت وجهه خانوادتون خراب نکن من خودم زخم خوردم. ناراحت میشدم میگفتم آره ...

از این بعد بگو قبلا اینجوری بودن الان دیگه نیستن ، بعد کم کم مثلا محبت هایی که بهت میکنن رو بگو ، حتی به دروغ ، که نظرش عوض بشه