2777
2789
عنوان

بچه ها ملاکتون برای زشتی چیه

| مشاهده متن کامل بحث + 1017 بازدید | 100 پست

وقتی ترکیب بعضی چیزا به هم نمیاد میشه زشت اینجا یه دختری بود بینی نوکش گوشتی ولی خدایی خوشگل ترین دختری بود دیدم عکس گذاشته حالا مال من از این کمتر ولی بدجوری زده تو قیافم

💍👠💄🕶🛍💐

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

عمه کوچیکه ام خیلی زشته عکسش ندارم بفرستم بیننی 

خواهر شوهر وسطیم که افتضاح عین گرازه 

دختر دایی ام اصلا نمیتونم نگاش کنم حالم به هم‌میخوره 

ب همان داغ بسوزی ک مرا سوزاندی 

اومدم یه چیزایی بگم ولی دلم نیومد چون شاید به نفر اون ویژگی رو داشته باشه و‌ بعد فکر کنه خیلی زشته.

ولی خدایی به نظرم این چیزا ملاک نیست ادم باید صورت رو‌ به طور کلی نگاه کنه .

من واقعا چشم های پف دار دیدم که خییییلی خوشگل و معصومانه بود مطمعنم اگه عمل بلفا کنه ریده میشه تو نمک چهره ش.

اخه عمل بلفا چشم رو فرو رفته میکنه کدوم احمقی چشم فرو رفته رو مد کرد ای خدااا

یعنی چطور .بینی من یکم قوز داره انقد بدم میا د.

نمیدونم عکس بالا میاد یانه . تقریبا مدل شماره هفت منظورمه اما نوکش کمی سربالا باشه

هفت تا پسر با قلب هایی به وسعت جهان،که باهر نت،هرکلمه،هرلبخند،به میلیونها آدم تو دنیاگفتن:توکافی هستی.تو ارزشمندی.تو تنها نیستی."اونا قدرت اشک هارو فهمیدن،به خنده ها معنا دادن،وصدای اونایی شدن که صدا نداشتن.Btsمثل آفتاب بعداز یه روز ابریه.نه فقط برای آرمی ها!بلکه برای هر کسی که دنبال امید،حقیقت عشق توی این دنیای پر سرو صداست.💜یه مامان آرمی💜

بیشتر ببینید
اومدم یه چیزایی بگم ولی دلم نیومد چون شاید به نفر اون ویژگی رو داشته باشه و‌ بعد فکر کنه خیلی زشته.و ...

ولی به طور کلی ملاک‌من برای زشتی کسیه که به خودش نرسه.

به نظرم کسی که ورزش میکنه و چاقه خیلی قشنگتر از کسیه که ژنتیکی بدنش ساعت شنیه و ورزش نمیکنه.

از ادمای گشادی که به خودشون نمیرسن بدم میاد حتی خدادادی قشنگ هم باشن بی ارزشه.

کسی که ورزش کنه به پوستش برسه به موهاش برسه موهاش براق باشه نه وز و خشک، از نظرم زیباترینه