2777
2789
عنوان

بچه ها ملاکتون برای زشتی چیه

| مشاهده متن کامل بحث + 1019 بازدید | 100 پست
پاهای کوتاهسر شونه های کوتاهسر بزرگفرم صورت زشت و شقیقه های خالیچشمای ریزبینی بزرگخالای فراوانرنگ پو ...

والا من خیلی زنا میبینم بینی بزرگم دارن ولی خوشگل هستن بخاطر فرم خاص صورتشون پوستشون 

خواستم یه چیزی رو با شما در میون بذارم چند هفته‌ایه که رژیم گرفتم و با اپلیکیشن "زیره" شروع کردم. واقعاً نتیجه‌گرفتن باهاش خیلی راحت‌تر از چیزی بود که فکر می‌کردم! 🥑💪

بدون گرسنگی و بدون اینکه غذاهای مورد علاقه‌ام رو حذف کنم، پیش میره. لازمم نیست برای همسرم و بچه ها غذای جدا درست کنم.

فکر می‌کنم این‌طور که دارم پیش میرم، آخر سال با افتخار می‌تونم تیک "لاغری" رو بزنم! 😄

من که شروع کردم، تازه الان تخفیف هم دارن 🎉اگه تو هم می‌خوای شروع کن.

مو‌پسرونه 

خانم مشاور😍خودتو زندگی کن🎀 کرم کتاب ترین دختری که مییشناسم خودمم😌 نگفته‌ها رو میشه گفت. ولی گفته‌ها رو نمیشه پس گرفت. مراقب حرفامون به آدما باشیم. خدایا شکرت برای بودنت:)

بیشتر ببینید
عههه راست میگی گفته برا زشتی که🤣من برا خوشگلی گفتم ولی😂🤦

😂😂😂

جدی بنظر منم تو صورت خیلیا قشنگه

صحبت از ماندن یک عمر بماند به کنار ، قدر نوشیدن یک چایی بمانی کافیست...
عه چرا

حآلت زنانگی رو میگیره از آدم بنظرم

خانم مشاور😍خودتو زندگی کن🎀 کرم کتاب ترین دختری که مییشناسم خودمم😌 نگفته‌ها رو میشه گفت. ولی گفته‌ها رو نمیشه پس گرفت. مراقب حرفامون به آدما باشیم. خدایا شکرت برای بودنت:)

بیشتر ببینید
چرااا😂😂

میدونستم همه میگن بینی بزرگ 

و من بینیم بزرگه ،چشمام هم ریزه🤣🤣

ما به درد بی‌کسی های خود عادت‌کرده‌ایم،نیمه‌شب‌ها تا سحر به‌غصه‌خلوت‌کرده‌ایم،بی‌وفایی در مرام ما نمی‌گنجد ولی.......     بی وفایی کرده با هرکس رفاقت کرده ایم!