2777
2789
عنوان

تو مهمونی که بهم میگندچرا پولت را دادی به این همه بدل

| مشاهده متن کامل بحث + 218 بازدید | 20 پست
به نظرم خوب جوابشو دادی واقعا آدم چقدر باید بیکار و بی لول باشه ک تو جمع برگرده بگه النگو کسی بدله ی ...

بازم میخرم.چون واقعا کمه .خودش یک عالمه داره .

طلا را تبلیغ نکنید .سرمایه گذاری راه های دیگه داره یاد بگیرید.ادم خسیس نیستم ولی اسراف خوشم نمیاد .حرف ادما اهمیتی نداره .تجملاتی بودن ممنوعه

بازم میخرم.چون واقعا کمه .خودش یک عالمه داره .

عزیزم بدلیجات که ارزش نداره. بیخیال دیگه نمیخواد بخری

ارزون هم نیست که

پولتو بده سکه پارسیان بگیر. کم کم زیاد میشه. النگو طلا بخر. یه دونه النگو طلای ظریف بهتر از یه عالمه بدله

امیدوارم ناراحت نشی. بی قصد و غرض گفتم

کاربری دست دو نفره. 

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

عزیزم بدلیجات که ارزش نداره. بیخیال دیگه نمیخواد بخریارزون هم نیست کهپولتو بده سکه پارسیان بگیر. کم ...

پس انداز دارم .سرمایه گذاری و از این قبیل مسایل ..نیازی به طلا ندارم 

طلا را تبلیغ نکنید .سرمایه گذاری راه های دیگه داره یاد بگیرید.ادم خسیس نیستم ولی اسراف خوشم نمیاد .حرف ادما اهمیتی نداره .تجملاتی بودن ممنوعه

اون به کنار اسی
ولی پولات رو جمع کن یا پس انداز کن یا بده یه چیز مفید
من دو سال پیش پولام رو دادم لپتاپ الان اونقدر به دردم میخوره
سال پیش دادم ایرپاد
الانم یکم پول کم دارم میخوام النگوم رو بفروشم یه چیز لازم دیگه بخرم
بدل بود کسی میخرید ؟
همون طور که کلیییی نقره دارم که مفتم گرونه

وقتی به روی ما دریچه ای به نام اطمینان بسته شد تمام ازادی های زمین را قفس فرا گرفت

اون به کنار اسی ولی پولات رو جمع کن یا پس انداز کن یا بده یه چیز مفید من دو سال پیش پولام رو دادم لپ ...

همه را دارم .