2777
2789

دخترم هفت سالشه مهارتاش توکارای شخصیش ضعیفه..کارای شخصیش انجام نمیده یا بزور مثل دستشوی خودش درست نمیشوره یا حموم باید خودم ببرم یا دکمه نمیتونه بازو بسته کنه ..شلوارش نمیتونه بالا بکشه همیشه ازش اویزونه.خودش تمیزو مرتب نمی کنه...کلافه شدم از دستش..به خودش باشه شبیه چرکولک هست.ولی از نظر هوشی بسیار بالا...چندین روان شناس رفتم و ول کردم..تا اخری بازی درمان بود گفت اختلال حسی حرکتی داره لمسش ضعیفه ...من نمیدونم این از کجا دراومده.کسی مثل من تحربه داشته چنین بچه ای داشته باشه؟اخه هم شیطونه هم باهوش فقط تنبل و شلختس..نمیدونستم اینم ی بیماری میشه اسم کذاشت😔

مشاور چرت گفته ...دخترت تنبله تنبل زورش میاد کارشو بکن احتنالا شما خیلی ناز دادی بهش ..اصلا نگران نباش

فقط 10 هفته به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40

خدایا مواظب جیگرگوشم باش🥲یا حضرت ام البنین خودت ضامن پسرم بشو ک سالم بدنیا بیاد🙏 الهی آمین🙏بچم تهدید ب سقطه توروخدا امضامو دیدی دعاش کن چیزیش نشه مرررسی😔😔دخترم چشم انتظار برادرشه🥲خدایا این بارم بهم رحم کن پسرمو بهم ببخش🙏

بیشتر ببینید

خواستم یه چیزی رو با شما در میون بذارم چند هفته‌ایه که رژیم گرفتم و با اپلیکیشن "زیره" شروع کردم. واقعاً نتیجه‌گرفتن باهاش خیلی راحت‌تر از چیزی بود که فکر می‌کردم! 🥑💪

بدون گرسنگی و بدون اینکه غذاهای مورد علاقه‌ام رو حذف کنم، پیش میره. لازمم نیست برای همسرم و بچه ها غذای جدا درست کنم.

فکر می‌کنم این‌طور که دارم پیش میرم، آخر سال با افتخار می‌تونم تیک "لاغری" رو بزنم! 😄

من که شروع کردم، تازه الان تخفیف هم دارن 🎉اگه تو هم می‌خوای شروع کن.

مشاور چرت گفته ...دخترت تنبله تنبل زورش میاد کارشو بکن احتنالا شما خیلی ناز دادی بهش ..اصلا نگران نب ...

وقتی نمی کنه چیکارش کنم شبیه خرس تنبله..اصلا نمیدونم چرا اینقد تنبلی می کنه.تو مدرسه و مشق نوشتن هم بزور می نویسه تو حموم دست ب خودش نمیزنه تا خودم نشستم.. اصن دیوونم کرده

من بله این یه نوع اختلاله که با کاردرمانی و بازی درمانی حل میشه عریزمفقط جلسات رو باید منظم و هفته ا ...

یک تستی هست به نام بندرگشتالت

و مشاور با این تست بهتون راهکار و بازی درمانی ها رو میگه خودتون توی خونه انجام بدین اگه تایمش رو داشته باشی خیلی به صرفه هست

این رو کپی کن و توی ایتا یه جا بفرست تا آبی بشه

برو توی کانالش ببین تست رو

@Taraghi_kudak

من بله این یه نوع اختلاله که با کاردرمانی و بازی درمانی حل میشه عریزمفقط جلسات رو باید منظم و هفته ا ...

خودت اختلال داری ،الکی رو بچه ها اسم نذارید خیلیم سالمه .توروخدا متمانا هوشیار باشید گول این کاردرمانگرایه کیسه دوز رو نخورید .

کارهای کوچیک تو خونه بهش بده بعد از چند ماه بیشترش کن تا کم کم راه بیفته

حالا مشاور گفته اختلال حسی حرکتیه.نمیدونم این چ اختلالیه بچه سرومر گنده اسم اختلال حسی حرکتی بزارم.خیلی تنبله تو کاری بدنب و جسمی..اینم بگم شوهرم هم همینه زرنگ و فعال نیس بیشتر فکری هستن تا عملی دخترم هم شبیه باباشه😬

اره دقیقا ی اسباب بازی های حسی داده توپ حسی عروسک احساسات نمیدونم تعدادی لوازم تحریر..اره گفت دوره ای سه تومن گیره اگه ده دوره گذشت خوب نشد اونوقت چی!؟

خودت اختلال داری ،الکی رو بچه ها اسم نذارید خیلیم سالمه .توروخدا متمانا هوشیار باشید گول این کاردرما ...

چقدر مؤدب... 

اشکال نداره عزیزم من هم اختلال دارم

هر ادمی ممکنه یک اختلال یا طرحواره یا مشکل داشته باشه

نگاهتون جالب بود

میشه راهنماییم کنید.هزینه ده دورش گفت سه تومن.هفته ای سه جلسه.من مشکل اصلیم تنبلیش نیس ..دستاش حالت بال بال زدن می کنه ک وجهه اجتماعی خوبی نداره

حالا مشاور گفته اختلال حسی حرکتیه.نمیدونم این چ اختلالیه بچه سرومر گنده اسم اختلال حسی حرکتی بزارم.خ ...

پس به باباش رفته نگران نباش کمی بزرگتر بشه بهتر میشه داستان هایی در مورد تنبلی پیدا کن و براش،تعریف کن یا کارتون هایی که در این مورد هست رو پیدا کن و براش بزار 

تو زندگی منتظر معجزه نباش. خودت معجزه زندگیت باش