2777
2789

پشت کنکوری تجربیم، دیگه آخرین سالی هست کنکور میدم هرچند وضعیتم چندان خوب نیست. انشاالله که رتبه خوبی بیارم اما اگه نتونستم چیزایی مثل بهداشت یا پرستاری و.. بیارم چه غلطی بکنم ؟ کدوم رشته برم که هم آینده داشته باشه و هم درامد؟

از مهندسی کامپیوتر و برنامه نویسی خیلی خوشم اومده چون به شدت تو این کار خوبم و علاقه دارم اما یکی شنیدم که ریاضیا رو برمیدارن یکی هم شنیدم ریاضی و فیزیک خیلی سختی دارن..

این کاربری دست چندین نفر است. صاحب اصلی، نیایش

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

نه بابا ترم اول و دوم یک فیزیک 1 و یک فیزیک 2 داره و بعد تموم می شه. همین طور هم ریاضی. از تجربی می ...

دولتی نه اما پیام نور و آزادش و با سوابق تحصیلی میگن برمیداره 

بنظرم به این چیزا فکر نکنفقط به این فکر کن که فردا بری و بترکونی

وضعیت خودمو خوب می‌دونم.. برای فردا که اصلا آمادگی ندارم.. امیدم به نهایی و تیر هست هرچند با این وضعیتم می‌دونم رتبه ام چندان خوب نمیشه  از پشت هم خسته شدم 

امید دارم یا معجزه بشه و جوری درس بخونم که حداقل بتونم یه بهداشت عمومی چیزی بیارم.. اگه نشد.. مجبورم برم دیگه رشته های دیگه 

وضعیت خودمو خوب می‌دونم.. برای فردا که اصلا آمادگی ندارم.. امیدم به نهایی و تیر هست هرچند با این وضع ...

حداقل الان به انتخاب رشته فکر نکن

بزار رتبه و درصدات که اومد بعد کلی بشین فکر کن راجبش 

الان تمرکزتو بزار رو کنکور و نهایی ها

مدار و ریاضی مهندسی برای تو لطیفن؟😂

لطیف که نه ولی حالا خیلی هم سخت نیستن

می شه یه جور پاس کرد

من خودم خوندم

اگر می تونستم به دخترهای دبیرستانی چیزی بگم می گفتم این قدر گروه گروه نرید تجربی
واقعا هیچی نیست اون طرف. 

نه بابا ترم اول و دوم یک فیزیک 1 و یک فیزیک 2 داره و بعد تموم می شه. همین طور هم ریاضی. از تجربی می ...

این برای پیام نور و ازاده...دانشگاه دولتی اینطور نیست

ریاضی تخصصی داره ..زبات تخصصی و ....درس های رشته الکترونیک و برق دارن

کلا رشته های مهندسی یعنی ریاضی تا اخرین حدش میخونن

این برای پیام نور و ازاده...دانشگاه دولتی اینطور نیستریاضی تخصصی داره ..زبات تخصصی و ....درس های رشت ...

یعنی یه رشته مشترک میریم اما دروس یکسان نمیخونیم؟ مگه میشه 

حداقل الان به انتخاب رشته فکر نکنبزار رتبه و درصدات که اومد بعد کلی بشین فکر کن راجبش الان تمرکزتو ب ...

فکرم خیلی پراکنده هست دو روزه دست به هیچی نزدم اونقدر که استرس گرفتم و نمی‌دونم قراره با آینده ام چه غلطی بکنم 

لطیف که نه ولی حالا خیلی هم سخت نیستنمی شه یه جور پاس کردمن خودم خوندماگر می تونستم به دخترهای دبیرس ...

خدایا خدایاااا کاش اینو یکی زودتر بهم می‌گفت... 

شما خودت مهندسی کامپیوتر خوندی؟ آزادش رو رفتی؟ با رتبه چند میشه؟

این تاپیکو ببینhttps://www.ninisite.com/discussion/topic/14348069/از-کنکور-تجربی-میتونم-برم-مهندسی-ک ...

دیدم اینو.. هر کی یه چیزی گفته.. 

یعنی یه رشته مشترک میریم اما دروس یکسان نمیخونیم؟ مگه میشه

بله فرق داره دروسش...حتی اونا که مشترکه بازم مثل هم نیست.مثلا ساختمان داده تو دولتی یه کتاب ۵۰۰ صفحه ای تو ازاد یه جزوه ۵۰دصفحه ای...تو پیام نور یه کتاب ۱۵۰ صفحه ای

الانم که شده برنامه نویسی و شبکه و ...مهندسی کامپیوتر شاخه شاخه شده ولی تو دولتی همون مهندسی کامپیوتر عنوانشه