2777
2789

چادریه و خب به چیزایی معتقده که من نیستم

توی حوزه هایی تو دانشگاه هست که من دوست ندارم

خوبه اخلاقشا ولی فکر نکنم به خاطر تفاوتامون بتونم از این جلوتر برم باهاش

بنظرتون رابطمو باهاش کات کنم

چون یه حس خیانتی از دوستی باهاش نسبت به بقیه دخترا و پسرامون بعضی وقتا تو وجودم حس میکنم

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

منم دوست اینجوری داشتم و از اگه خودت الان تمومش نکنی تو طول زمان از یه جایی به هم میخوره

مجرد و ناکام بمیر ولی نسل فقیر تحویل جامعه نده.                     بار کج به مقصد رسید… دل به دل راه نداشت… اتفاقا پول هم خوشبختی آورد…. این است دنیای ما:)                       goftino.com/c/BVamgS      پیام بده😐                 تاپیک های سال 99 و 1400 رو گردن نمیگیرم :/

بیشتر ببینید
اگه اون کاری ب کارت نداره و فقط باهم دوست هستین باهاش کات نکن

بهم میگفت بیا بریم حوزه فلان

ولی خب بهش گفتم خوشم نمیاد یکم ناراحت شد

ولی خب من واقعا علاقه به اینکار ندارم

و خب شاید یه جایی این اختلاف یه افتضاح به بار بیاره

با کسی باش که حالتو خوب میکنه.. منم یکی از دوستای دوزلن دانشگاهم چادری بود. به خاطر تک دختر بودن و خصوصیت قومیتیش از بالا به پایین نگاه میکرد. منم خب رابطمو یاهاش کم کردم ــ. اینکه تو میخوای با دخترای دیگه دوست بشی که خیانت نیست. نه ربه نه پارتنرت نه همسرت 

مردم تو خاکسپاریت اگر بارون بیاد شرکت نمیکنن؛ پس اون جوری زندگی کن که حالتو خوب میکنه. بی خیال حرف و نگاه مردم 🌹🌹🌹🌹🌹

با کسی باش که حالتو خوب میکنه.. منم یکی از دوستای دوزلن دانشگاهم چادری بود. به خاطر تک دختر بودن و خ ...

نه ببین مثلا از لحاظ مذهبی اینا به یه چیزایی معتقده که من نیستم

ولی منو اصلا مجبور یا هر چی نکرده که بگم حرف اون درسته

اخلاقش خیلی خاکی و خوبه

ولی نمیخوام بقیه فکر کنن عقاید و جبهه گیری من نسبت به مردمم مثل اونه

نه ببین مثلا از لحاظ مذهبی اینا به یه چیزایی معتقده که من نیستمولی منو اصلا مجبور یا هر چی نکرده که ...

اها. کمال همنشین.. رابطه ت رو کمتر و کمتر کن 

مردم تو خاکسپاریت اگر بارون بیاد شرکت نمیکنن؛ پس اون جوری زندگی کن که حالتو خوب میکنه. بی خیال حرف و نگاه مردم 🌹🌹🌹🌹🌹

اها. کمال همنشین.. رابطه ت رو کمتر و کمتر کن

باشه

ولی حیف شد

کاش یکی مثل خودم پیدا می‌شد

هم اخلاقش خوب باشه همه عقاید مذهبی فرهنگی سیاسیش

هر وقت اونو میبینم میگم شاید با دوستی باهاش بقیه فکر کنن منم بدم از اون لحاظا

حس خوب نداری تموم کن دوستیه باید حالتو خوب کنه نه برعکس

حالمو خوب میکنه

ولی خب یه شکاف همیشه بینمون هست

من زیاد به مذهب و این چیزا علاقه مند نیستم

ولی خب دختر پایه ایه میاد بریم مثلا پاساژ بیرون

ولی خب من متقابلا باهاش مسجد راهیان نور یه هر چیز دیگه نمیرم  و خب از این لحاظ تو رابطه باهاش کم‌کاری ولی خب اصلا خوشم نمیاد

باشهولی حیف شدکاش یکی مثل خودم پیدا می‌شدهم اخلاقش خوب باشه همه عقاید مذهبی فرهنگی سیاسیشهر وقت اونو ...

چرا کسی که مذهبی باشه باید از نظر بقیه بد باشه؟

خب ازادیه عمل یعنی همین 

تو ازاد باشی توی هر عقیده ای بدون قضاوت

تا وقتی دیدگاهت اینه خودت تو نظر بقیه ادم خوبی نیستی چون بقیه رو اینطور میبینی

@Fee_accessorryبه زودی افتتاحش میکنم با فالو کردنت به رشد پیج کوچولوم خیلی کمک میکنی دوسته من❤️۲۶/بهمن ماه/ ۱۴۰۳___بالاخره افتتاحش کردم۲۸/بهمن ماه/۱۴۰۳____امید به خدا تیکر بعدی ۵۰۰ تا فالوور گرفته باشم🥹

بیشتر ببینید