2777
2789
عنوان

خانوما بیاین ی سوال مهم

| مشاهده متن کامل بحث + 255 بازدید | 49 پست
پودر گین اپ ک میگن عوارض داره از داروخونه خریدی چند کیلو چاق شدی؟

قرص شو خریدم دیگه انقد از لاغری خسته بودم که عوارضشو پذیرفتم ولی واقعا خوب میخوردم اشتهام کامل باز شده هفته ای یه کیلو اضافه کردم.

از سایت خریدم

یه صلوات برا امام زمانم میفرستی؟          گذرم تا به در خانه ات افتاد حسین،خانه آباد شدم من اُوون آباد حسین

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

قرص شو خریدم دیگه انقد از لاغری خسته بودم که عوارضشو پذیرفتم ولی واقعا خوب میخوردم اشتهام کامل باز ش ...

عوازضش چی بود واقعا هفته ی کیلو چاق شدی من نپیدونم چرا یهو وزنم اومد پاین بی دلیل

دوره کاملش؟ینی فقط باید دوبار استفاده کرد؟.بعد تموم شدن دوره لاغر میشیم.؟

نه هر قوطی ۶۰تا قرص داره.دو قوطی بخری میشه۱۲۰تا ماه اول روزی دوتا ماه دوم روزی یکی.ماه سوم یه روز درمیون.

اشتها رو باز میکنه خوبه من دیگه دوماهه نمیخورم ولی وزنم برنگشته .اولش حتما عوارضشم بخون که مدیونت نشم.خواستی بخری از هر جا نخر فیک زیاد داره.

از سایت ترک فت بگیر

یه صلوات برا امام زمانم میفرستی؟          گذرم تا به در خانه ات افتاد حسین،خانه آباد شدم من اُوون آباد حسین
نه هر قوطی ۶۰تا قرص داره.دو قوطی بخری میشه۱۲۰تا ماه اول روزی دوتا ماه دوم روزی یکی.ماه سوم یه روز در ...

مممنونم عزیزم بابت راهنمایی هات🌝❤️

علی که علی بود دنیا با او چنین و چنان کرد.. آنوقت با ما چند رکعت نماز خواندن، انتظار آسایش در دنیا را داریم..

عوازضش چی بود واقعا هفته ی کیلو چاق شدی من نپیدونم چرا یهو وزنم اومد پاین بی دلیل

اره. خیلی به خودم میرسیدم بیشترم چاق میشدم.یادمه یبار تو ده روز ۲کیلو اضافه کردم.ببین من خودم عوارض بدی ندیدم اولاش یکم گوارشم به هم ریخت ولی تو گوگل عوارض براش زیاد نوشته دیگه نمیدونم آینده اتفاقی برام بیفته یانه

عوارضش چیه؟

برامن به شخصه فقط اوایل گوارشم به هم ریخت ولی تو گوگل سرچ کنی خیلی عوارض نوشته.

مممنونم عزیزم بابت راهنمایی هات🌝❤️

خواهش میکنم.اینم بگم که خودشون تو توضیحات نوشتن بیشتر از۳ماه نباید مصرف شه