2777
2789

ایشون ار حقوق 60 70 تومنی تعجب کردن خب منم واقعا میدونم زدگی سخته خود ماهم حقوقمون زور بزنیم ار 25 رد نمیشه ولی خب 60 یا 70 هم زیاد نیست خدایشش من یکی از نزدیکانم ماهانه3، 4 میلیارد داره بازم احساس پولداری نمیکنه چ برسه ب حقوق 60 70 ک این خانم تعجب کرد😂

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

تعجب کردن برای من عجیب نیست

اینکه بعضی ها انکار میکنن عجیبه

منطق :اگر فلان چیز دور از ذهن کوچیک منه پس دروغه

حالت امروز بده؟ اتفاق بدی پیش اومده؟ حس میکنی بدبخت شدی؟ یه لحظه صبر کن. از خودت دور شو. توی تاریخ دور شو. اتفاق هایی رو به یاد بیار که فکر میکردی ازشون زنده بیرون نمیایی. چی شد؟گذشت. به اتفاق هایی فکر کن که توی طول تاریخ برای آدمها پیش اومده.به جنگ به قحطی به بیماری ها. حالا توی جغرافیا از خودت دورشو. به کشورهای دیگه فکر کن. به آدمهای دیگه. دردت در مقایسه با دردهایی که بشر متحمل شده چقدر بزرگه؟ چقدر عمیقه؟ من اینجوری با مسائل ناخوشایند برخورد میکنم و یهو میبینم ای بابا درد من چقدر کوچیکه 

بیشتر ببینید
زیر صد درامد معمولیه اطزافیان من گوشی دست بچه کلاس هفتمیشون دویست میلیونه

۱۶ پرومکس خودش در جریان قیمتش هس؟!😂

اگه ریپ زدی و جوابتو ندادم بدون باهات حال نمی کنم 🫰🏾

واقعا عجیب نیست 

ما الان دوساله درامدمون چهل به بالا شده قبلش پونزده هم نمیشد 

برای اون چند سال کلی قرض بالا اوردیم 

و از زندگی عقب افتادیم 

الان با درامد بالای چهل سرماه به هیچی نمیرسیم نه تفریحی نه مسافرتی نه هیچی 

نهایت سه ماه یکبار بتونم پس انداز کنم یکی دوگرم طلا بگیرم تابستون بزارم رو رهن خونه