2777
2789

یا کدوم شیشه از بی بی لند بهتره و سریش مول اونه؟

دخترم فقط بی بی لند میگیره چون نرمه 

اول اونت گرفتم نخورد 

بعد بی بی لند خورد بعدش گفتم یه کیفیت خوب بخرم دکتربراون گرفتم که اونم نخورد

دوماه اول جزو کولیکای شدید بود

و اینکه شیر خودمو میخوره گاهی شیرخشک میدم 

۷ماهشه

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

پنبه ریز و پینو بی بی 

شیشه های دهانه عریض هستن 

پنبه ریز خیلی ترم تر از بی بی لند و پینو بی بی هست 

ولی خب کیفیت پینو بیبی بهتره 

من۹ مدل شیرخشک و ۶مارک شیشه عوض کردم برا بچم

از الان تا آخر عمر دیگه ندارمت...‌  بمیرم برات آجی قشنگم که پر پر شدی😭 بمیرم برای آرزوهایی که با خودت به خاک بردی😭اصلا خبر داری چقدرررررررر دلتنگتم بی معرفت ، مگه چی میخواستم ازت جز این که تو باشی فقط😭
بیشتر ببینید
پنبه ریز و پینو بی بی شیشه های دهانه عریض هستن پنبه ریز خیلی ترم تر از بی بی لند و پینو بی بی هست ول ...

عزیزم چه شیشه شیرایی استفاده کردی؟

من کلی پول دکتربراون دادم ولی دخترم حتی یکبارم استفاده نکرد 

عزیزم چه شیشه شیرایی استفاده کردی؟من کلی پول دکتربراون دادم ولی دخترم حتی یکبارم استفاده نکرد

اونت و دکتر براون بچه من نگرفت

پنبه ریز و پینو بیبی زیر ۲۰۰ تومن هست امتحان کن میگیره

از الان تا آخر عمر دیگه ندارمت...‌  بمیرم برات آجی قشنگم که پر پر شدی😭 بمیرم برای آرزوهایی که با خودت به خاک بردی😭اصلا خبر داری چقدرررررررر دلتنگتم بی معرفت ، مگه چی میخواستم ازت جز این که تو باشی فقط😭
بیشتر ببینید

من برا پسرم کلا بی بی لند خریدم مدل ارتودنسی هم اصلا نخر فک بچه رو جلو میاره مدلی که شبیه به سینه مادر یعنی همون حالت عادی بخر من همش همین مدلی رو میدادم یک سالو ۸ ماهگی هم که دیگه کلا از شیرخشک گرفتمش چون اصلا نمیخورد و عوق میزد 

فقط 20 هفته و 3 روز به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40

❌❌ درخواست دوستی ممنوع🤚

بی بی لند میگیره ولی از کیفیتش راضی نیستم پینو جنسش بهتره همونو بگیرم؟

والا بچه من بی بی لند رو هم‌نگرفت 

تو نت بزن عکسش میاد 

من بچم فقط پینو بیبی رو گرفت و پنبه ریز

بیشتر ببینید