2777
2789

به دخترا ربطی نداره پسراشون آدم حسابین

یه بار تو یه مجلسی یه گوشه نشسته بودم و حوصلم سررفته بود یه خانم انرژی مثبتی  اومد پیشم و بدون مقدمه بهم گفت چه دختر خوشگلی چه صورت قشنگی و رفت اون جمله یه حس مثبت و رنگی رنگی بهم القا کرد که توطول بیست سال زندگیم تاحالا نچشیده بودمش و هنوزم وقتی بهش فکر میکنم قلبم اکلیلی میشه وهمون چند تا کلمه معمولی منو اون شب تبدیل کرد به یه دختر پرانرژی و شاد.از اون شب به بعد تصمیم گرفتم منم همین حس مثبتو به اطرافیانم بدم و خجالت و تکبرو بزارم کنار و هرکسی که در نظرم یه نکته مثبت داشته باشه بهش یادآوری کنم و بگم که چقدر خاصش کرده شاید تونستم منم همین حس نابو بهش بدم😍❤️
بیشتر ببینید

خواستم یه چیزی رو با شما در میون بذارم چند هفته‌ایه که رژیم گرفتم و با اپلیکیشن "زیره" شروع کردم. واقعاً نتیجه‌گرفتن باهاش خیلی راحت‌تر از چیزی بود که فکر می‌کردم! 🥑💪

بدون گرسنگی و بدون اینکه غذاهای مورد علاقه‌ام رو حذف کنم، پیش میره. لازمم نیست برای همسرم و بچه ها غذای جدا درست کنم.

فکر می‌کنم این‌طور که دارم پیش میرم، آخر سال با افتخار می‌تونم تیک "لاغری" رو بزنم! 😄

من که شروع کردم، تازه الان تخفیف هم دارن 🎉اگه تو هم می‌خوای شروع کن.

زرنگن عزیزم زرررنگ

اگزمای شدید،تبخال تناسلی،واژنیسموس،سندروم روده تحریک پذیر،شقاق و هموروئید رو به یاری خدا شکست دادم اما با نازایی نمیجنگم توانش رو ندارم شاید خدا نمیخواد.خدایا عوض اینکه صلاح دونستی مامان نشم بهم آرامش بده فقط آرامش.خدایا دنیایت را دوست ندارم سخت است مردم به من طعن میزنند همیشه باید بچه ها را ببینم و تو یک فرزند هم به من ندادی. شکرت

بیشتر ببینید

بیشتر به پسر ربط داره و نیتش من با همسرم دوست بودیم اون جدی تر بود تو رابطه تا من بعد دوبار دیرن همدبگه خواستگاری کرد  از اولش هدفش ازدواج بود و همیشه میگه اگر پسری دختری رو بخواد خانوادشم کاری نمی تونن بکنن

دو حالت داشته 

یا پسره کلا قصد ازدواج داشته حالا با اون با هرکی

یا دختر خانوم از سرش زیادی بوده دنبال لقمه گنده تر بوده که پیدا کرده 

من خدا را آنجایی دیدم که برنامه های مرا بهم میزد تا قشنگ ترش کند🌿
تو چحوری

والا ار روزی ک خواست مخمو بزنه گفتم من اهل رابطه نیستم اگرم وارد رابطه ای بشم دوست دارم هدف دار باشه 

بهش گفتم تایم عقد بهم بگو تا چن وقت دیگه

خلاصه اصلا رو ندادم بهش تو کف موند تا روز عقد😐یعنی اینکه مثلا هر کاری نکردم باهاش 

چون پسرا اصولا بعد رابطه جنسی از طرف سرد میشن با خودشون میگن خب الان ک تعهدی نداره ب من راحت وا داد

معلوم نیست با چن نفرم از قبل این‌کارو کرده 

ولی خب عاشقم بود اینم بی دلیل نبودا

در ضمن من یکبار تو عقد جدا شده بودم بخاطر همین اکثر ادمایی ک بهم پیشنهاد دوستی میدادن هدفشون رابطه بود 

ولی این اینجوری نبود دوسم داشت🙃

قلبم شکست ولی چشام باز شد

پس کشوندیش دنبالت ی جورایی👌🏻

تقریباً 

ولی اونم هدفش رابطه جنسی نبود می‌گفت ۸ ساله دنبالتم و...

تو دوسال دوستیمون یکبار اسمشم نیاوورد 

کلا دوسه بار باهاش رفتم بیرون اونم در حد یک ربع نیم ساعت 

هعیی

کاش برمیگشتم ب اون روزا 

قلبم شکست ولی چشام باز شد