2777
2789
عنوان

واقعا خوش به حال خانونایی که شوهراشون

| مشاهده متن کامل بحث + 2241 بازدید | 99 پست

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

خب قبل ازدواج نمیدونستی یعنی ی عده هستن سردن یه عده گرم هرکس باید بره با مثل خودش یا اینک برید دکتر ...

هنوز این قضیه برا خیلی ها جا نیافتاده متاسفانه

کاش جا میفتاد ک شاهد این همه اختلاف نبودیم

فقط 5 هفته و 1 روز به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40

چیزی ک اینجا بهش رسیدم اینه...در هر صورت حق با شماس و من عمرا ریپلای بزنم و بحث کنم چون زمان و انرژی هر دو برام ارزشمند تر از بحث با شماس

خب قبل ازدواج نمیدونستی یعنی ی عده هستن سردن یه عده گرم هرکس باید بره با مثل خودش یا اینک برید دکتر ...

از کجا میفهمیدم اون موقع بازم شرایط بسته تر بود ۱۰ ۱۲ سال قبل

🔴🔴درخواست دوستی=صدا کردن نی نی یار🔴🔴 کاربری دست دو نفر
اگه خسته میشه خب از اول چرا ازدواج کردنمیدونم پس چرا اصرار دارن ندگی یکی خراب کنن خوب مجرد بمون تا ا ...

وای بخدا یه جوری ناز میکنه حال ادم بد میشه

🔴🔴درخواست دوستی=صدا کردن نی نی یار🔴🔴 کاربری دست دو نفر

من شوهرن سرد بود گرمیجاتن میخورد فایده نداشت 

رفت ورزش خوب شد .دلیلش این بود با ورزش هم اعتماد به نفسشون بهتر میشه هم روحیه اشون .دیگه هرکس هم بایکی دیگه فرق میکنه

یه دل میگه برم برم       یه دل میگه نرم نرم       طاقت نداره دلم دلم       بی تو چه کنم            پیش ای عشق زیبا زیبا          خیلی کوچیکه دنیا دنیا         با یاد تو ام هرجا هرجا      ترکت نکنم            سلطان قلبم توهستی توهستی       دروازه های دلم را شکستی شکستی         پیمان یاری به قلبم تو بستی تو بستی  با من پیوستی 

بیشتر ببینید
سواد جنسی تو ایران صفر این طور چیزا و سوال پرسیدنا رو تابو میدونند متاسفانه

الانم ی عده میان گزارش میزنن که کاربرای مرد زن نما ریختن تو سایت 😒خیلی بد شده بدون سواد ازدواج میکنیم واقعا بعضی چیزا رو نمیدونیم خودمم مثل اسی هنوز نمیدونم همسرم گرن محسوب میشه یا سرد 

وای بخدا یه جوری ناز میکنه حال ادم بد میشه

من اصلن یادم‌میوفته که چقد سرد شده بغضم میگیره ....تا یک سال پیش محال بود یه هفته بدون ...دووم‌بیاره .....الان تا ۴۳ روز هم رفته و نخاسته 

تا وختی که نشه از پشت گوشی زد تو دهن کسی به نظرم علم پیشرفت نکرده

من شوهرن سرد بود گرمیجاتن میخورد فایده نداشت رفت ورزش خوب شد .دلیلش این بود با ورزش هم اعتماد به نفس ...

شوهر منم با گرمیجات و اینا اصلن تغییری نکرده ....به نظرتون ورزش خوبه براش ...

تا وختی که نشه از پشت گوشی زد تو دهن کسی به نظرم علم پیشرفت نکرده

الانم ی عده میان گزارش میزنن که کاربرای مرد زن نما ریختن تو سایت 😒خیلی بد شده بدون سواد ازدواج میکن ...

آره واقعا 

مسیله ای به این مهمی اینطور بسته بمونه خیلی بده 

آخه همه هم به دکتراینا دسترسی ندارن یا روشو ندارن 

اینجا هم که البته مردهای زن نما هستند که کارو پیچیده کرده