یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.
فردا ی کنکور که از اداره اطلاعات زنگشون زدن و ریدن به خودشون دعا میکنن کاش همه درسارو منفی میزدن ولی تقلب نمیکردن
بهترین اتفاق زندگیم سال 1402 اتفاق افتاد ولی سال 1402 بدترین سال زندگیم بود ،درواقع بهترین اتفاق زندگیم در بدترین سال عمرم اتفاق افتاد و در واقع حتی بهترین اتفاق هم نتونست بدترین سال رو به بهترین سال یا حتی یه سال معمولی تبدیل کنه/ من ناراحت نیستم، نمیخوام هم برگردم به اون روزا، متنفر هم نیستم، فقط حسرت میخورم کسی هست بفهمه چی میگم؟
من شب آزمون وکالت اینکارو کردم ،خواهش میکنم تو اینکارو نکن ،من ۱ سال زحمتم رو نابود کردم ،شب تا صبح داشتم جوابا رو حفظ میکردم و اصلا نخوابیدم وقتی رفتم سر جلسه دیدم اون سوالا نیست و بخاطر کم خوابی که داشتم اصلا نمیتونستم سوالای آزمون رو بخونم🫠🫠🫠🫠🫠
من ی دوستی داشتم کنکور همه درصدا ۶۰ ۷۰ زد ولی نهایی معدلش ۱۴ شدد خب این تقلب نکرده چی کرده اخه؟؟ چرا ...
خوب خیلیا تست زدنشون خیلی بهتر از تشریحیشونه این که ملاک تقلب نیست الان پسر خودم همین طوره
دوست خوبم اگه من تو تاپیکی نظر میدم طرف حرفم فقط اسی هست درنتیجه استارتر حق اظهار نظر مجدد داره و شما دوست نازنین ازت ممنون میشم اگه مخالف نظرم هستی با ادبیات درست ریپلای کنی تا منم با همون مهربانی پاسخت رو بیان کنم . پس بیا به شخصیت هم احترام بزاریم و با رعایت ادب باعث رشد هم بشیم و از بی ادبی و گزافه گویی خودداری کنیم و اگه بی حرمتی ازت دیدم جوابت رو نمیدم چون احمق نیستم با احمق دهن به دهن بشم🎄🎄🎄 یادت باشه:...هرجا زندگی برات سخت شد با خودت بگو ان مع العسر یسرا یعنی همراه هر سختی آسانی است این رو خدا برا آرامش دل ما گفت تازه دو بارم پشت هم گفته که ایمانمون قوی تر بشه و آرامش خیالمون بیشتر🍃🍃🍃 وسخن پایانی :..من اصلا اسم کاربری رو نگاه نمیکنم پس اگه تو یه تاپیک باهات مباحثه کردم و تو تاپیک دیگه باهات هم رای ببودم و ازت حمایت کردم اصلا تعجب نکن چون من اینجا رو جدی نمیگیرم و در لحظه حال تو سایتم مثل نسیمی که میاد و میره
میدونی ممکنه دروغ باشه اینا میان سوالای کنکور های قبل رو تیکه تیکه میذارن تو یه فایل میگن اینا سوالات کنکور امسال بعد واقعا به ریسکش نمی ارزه اگه گیر بیوفتی پاره ای😂