2777
2789

سلام بچه ها بلخره بی بی چک منم مثبت شد 😍

ولی چون تحت پوشش هیچ بیمه ای نیستیم هزینه ها سنگین میشه میخواستم ببینم میتونم خودم بیمه تکمیلی بریزم چی بریزم همه بیمه ها دوره انتظار دارن اینجوری که فایده نداره اصلا؟

اراده داشته باش میشه😊💖💖💖

یکسال پیش هیچ امیدی نداشتم، همه روش ها رو امتحان کردم تا اینکه بعد از کلی درد کشیدن از طریق ویزیت آنلاین و *کاملاً رایگان* با تیم دکتر گلشنی آشنا شدم. خودم قوزپشتی و کمردرد داشتم و دختر بزرگم پای پرانتزی و کف پای صاف داشت که همه شون کاملاً آنلاین با کمک متخصص برطرف شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون دردهایی در زانو، گردن یا کمر دارید یاحتی ناهنجاری هایی مثل گودی کمر و  پای ضربدری دارید قبل از هر کاری با زدن روی این لینک یه نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص دریافت کنید .

با بیمه خواهری چیزیم نمیشه رفت

حق الناس هست و نکن این کار رو. 

برید بیمه بشید بهتره.  کنارشم تکمیلی. 

اصلی‌ترین نقش یک زن از نظر اسلام همین نقش خانه‌داری است منتها مهم این است که خانه‌داری به معنای خانه‌نشینی نیست. بعضی اینها را با هم اشتباه میکنند؛ وقتی میگوییم خانه‌داری، خیال میکنند میگوییم داخل خانه بنشینید، هیچ کار نکنید، هیچ وظیفه‌ای انجام ندهید، تدریس نکنید، مجاهدت نکنید، کار اجتماعی نکنید، فعّالیّتهای سیاسی نکنید؛ معنای خانه‌داری این نیست. خانه‌داری یعنی خانه را داشته باشید؛ در کنار داشتن خانه، هر کار دیگری که از عهده‌ی شما برمی‌آید و میل به آن و شوق به آن را دارید میتوانید انجام بدهید؛ منتها همه در ذیل خانه‌داری است. دیدار رهبر انقلاب با اقشار مختلف بانوان. 14دی1401

بیشتر ببینید

والا من بیمم تامین اجتناعیه تاالان همه چیو اراد رفتم..ب دکتر میگم دارو رو با بیمه بنویس میگه اصلا تو پولش تاثیر نداره هر سریم ۱تومن پول داروم میشه ..سونو ازمایشم ک از دم ازاد

فقط 10 هفته به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40

خدایا مواظب جیگرگوشم باش🥲یا حضرت ام البنین خودت ضامن پسرم بشو ک سالم بدنیا بیاد🙏 الهی آمین🙏بچم تهدید ب سقطه توروخدا امضامو دیدی دعاش کن چیزیش نشه مرررسی😔😔دخترم چشم انتظار برادرشه🥲خدایا این بارم بهم رحم کن پسرمو بهم ببخش🙏

بیشتر ببینید
والا من بیمم تامین اجتناعیه تاالان همه چیو اراد رفتم..ب دکتر میگم دارو رو با بیمه بنویس میگه اصلا تو ...

چقدر بد 

بیمه تامین رسما به هیج دردی نمیخوزه

خدایا به من صبری عطا فرما نزنم دهن بعضیا را سرویس کنم🤨😑
چقدر بد بیمه تامین رسما به هیج دردی نمیخوزه

اره بخدا ..خواستم برم تحت نظر دکتر درمانگاه شم زنان زایمانش گف من اینجا پرونده باز نمیکنم برو مامایی ..مامایم رفتم زنه برگشته فقط ویتامین ب داده اولای بارداریم ابجیم میگف اول بارداری ک این قرصو نمیدن ..دیگه رفتم دکتر بیرون ک اونم فقط پول میخواد..شوهرم سری اخر انقد غر زد میگف پس زنای قدیم دکتر نمیرفتن بچهاشون نمیشد یا مشکل داشتن 

1
5
10
15
20
25
30
35
40

خدایا مواظب جیگرگوشم باش🥲یا حضرت ام البنین خودت ضامن پسرم بشو ک سالم بدنیا بیاد🙏 الهی آمین🙏بچم تهدید ب سقطه توروخدا امضامو دیدی دعاش کن چیزیش نشه مرررسی😔😔دخترم چشم انتظار برادرشه🥲خدایا این بارم بهم رحم کن پسرمو بهم ببخش🙏

بیشتر ببینید
اره بخدا ..خواستم برم تحت نظر دکتر درمانگاه شم زنان زایمانش گف من اینجا پرونده باز نمیکنم برو مامایی ...

بگو اونا زنایی قدیم اند، خوراکی هاشون چکار به ماها داشته، و میبینیمم چقدر مشکلات جسمی دارن. 

هر بار ویزیت دکتر چقدره؟ 

بگو اونا زنایی قدیم اند، خوراکی هاشون چکار به ماها داشته، و میبینیمم چقدر مشکلات جسمی دارن. هر بار و ...

اتفاقا کپ همینو میگم ..میگم برو بهترین وسایلارو بخر بخورم دکتر نرم ..حرف حالیسه مگ...با ویزیت و داروها همیشه نزدیک ۱۵۰۰...دکتره فقط میگه برو از فلان داروخونه بگیر ینی ب گوه خوردن افتادم کاش روزا زود بگذره سرووقتش بچم بدنیا بیاد راحت شم..بدبختی بچمم اومده پایین تهدید ب سقطه 

1
5
10
15
20
25
30
35
40

بیشتر ببینید
اتفاقا کپ همینو میگم ..میگم برو بهترین وسایلارو بخر بخورم دکتر نرم ..حرف حالیسه مگ...با ویزیت و دارو ...

ایی باباااااا منم بچم تهدید به سقطه،، 

خدا کمکمون کنه 

بابا دکترو عوض کن مشخصه فقط به فکر منفعت خودشه

ایی باباااااا منم بچم تهدید به سقطه،، خدا کمکمون کنه بابا دکترو عوض کن مشخصه فقط به فکر منفعت خودشه

میترسم قبولم نکن ..شما مشکلت چیه عزیزن

1
5
10
15
20
25
30
35
40

بیشتر ببینید
میترسم قبولم نکن ..شما مشکلت چیه عزیزن

من هفتم پایینه،  خیلی درد شکمو کمر دارم. متاسفانه رعایتم نمیکنم،، شیاف فعلا دارم میزنم

من هفتم پایینه، خیلی درد شکمو کمر دارم. متاسفانه رعایتم نمیکنم،، شیاف فعلا دارم میزنم

سونو رفتی چیزی نگفته...اگه لک و خونریزی نداری نگران نباش دل درد طبیعیه هفته های پایین..رعایت کن حیفه این همه زحمت کشیدی براش ...بمن ۱۰روز شیاف داد الان چن روزه تموم کردم ..چن روز دیگه باید برم پیشش منم بگم یا شیاف بنویس یا امپول 

1
5
10
15
20
25
30
35
40

بیشتر ببینید