2777
2789

سلام عزیزان‌ دیروز داشتم میرفتم‌ سرکار این لیوان ها رو که پایینش شیشه بی رنگ و بالاش صورتی ملایم هست رو‌ دیدم‌ (( داخلشم یه قلب تپل صورتی واقعی چسبوندن ))

منتها چون عحله داشتم و هول هولی نمیتونم خرید کنم بااحازه فروشنده عکس گرفتم  . 

ببنید برایرجهزیه قشنگه ؟ وسایلی که کرفتم تاالان بیشتر سفید صورتی هست 

اگه خوبه برم بگیرم تعدادی ( دستی نیس هرتعداد بخام گفت میده )

هرچه تبر زدند مرازخم نشد جوانه زد 🌱

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

خوشگلههه 🥲

خالمو آوردم تو سایت😁✌🏻کاربریش با منه ،منو خالم شماو همه🍃ما به درد بی‌کسی های خود عادت‌کرده‌ایم،نیمه‌شب‌ها تا سحر به‌غصه‌خلوت‌کرده‌ایم،بی‌وفایی در مرام ما نمی‌گنجد ولی.......     بی وفایی کرده با هرکس رفاقت کرده ایم!

بیشتر ببینید

من شکلای مختلفشو دیدم توش فلامینگو درخت کریسمس و...بود گرون بودن دونه ای نزدیک ۵۰۰ میگفت

واسه یکی دو تا خریدن می ارزه به نظرم اگه دوس داری 

وگرنه با پول ۶ تاش خیلی چیزای شیکتر میشه

👈🏻https://abzarek.ir/service-p/msg/1979222👉🏻 با من حرف بزن  

خیلی قشنگه

زنی برای تمام فصول برگرفته از شخصیت سر توماس مور ملقب به  مردی برای تمام فصول است انسان اصیل کسی است که آرمانی را برگزیده و  نه، از سر تعبد یا اقتدار کسی یا تقلید از کسی دست از این آرمان نمی شوید.یعنی هیچ تهدید یا تطمیع، هیچ جاذبه یا دافعه اجتماعی و بیرونی او را از نیل به آرمان‌هایش باز نمیدارد. 
بیشتر ببینید