2777
2789
عنوان

شب نشینی من وپنج تا خواهرشوهرام😂

| مشاهده متن کامل بحث + 923 بازدید | 24 پست
خوبه دیگه دنیا ب کامت شذه

اره واقعاااا حال میده 

حالا همیشه مامتنم میگفت به تک پسر نمیدم عروس اول هم باشی نمیدم 

نمیدونم چرا.

ولی هم تک پسره هم عروس اول و اخرم

وای ازدواج قبلی ۳ تاجاری بودیم هرکی یه شوهرو یه اختیاردار بود برام کثافتا هرجاهستن نسلشون خشک بشه 

فقط ریپلای های تاپیکی که خودم زدمو میخونم🥰وگرنه هیچگونه اعلاناتی چک نمیشود 😁 حرف حق میزنم و میرم تاپیک بعدی                                  و خدا خواست که از دست تو درمان برسد ❤️🌷💍🔐

بیشتر ببینید

خواستم یه چیزی رو با شما در میون بذارم چند هفته‌ایه که رژیم گرفتم و با اپلیکیشن "زیره" شروع کردم. واقعاً نتیجه‌گرفتن باهاش خیلی راحت‌تر از چیزی بود که فکر می‌کردم! 🥑💪

بدون گرسنگی و بدون اینکه غذاهای مورد علاقه‌ام رو حذف کنم، پیش میره. لازمم نیست برای همسرم و بچه ها غذای جدا درست کنم.

فکر می‌کنم این‌طور که دارم پیش میرم، آخر سال با افتخار می‌تونم تیک "لاغری" رو بزنم! 😄

من که شروع کردم، تازه الان تخفیف هم دارن 🎉اگه تو هم می‌خوای شروع کن.

نهههههههه

چرا 😂😂😂😂 خیلی حال میده 

فقط ریپلای های تاپیکی که خودم زدمو میخونم🥰وگرنه هیچگونه اعلاناتی چک نمیشود 😁 حرف حق میزنم و میرم تاپیک بعدی                                  و خدا خواست که از دست تو درمان برسد ❤️🌷💍🔐

بیشتر ببینید

@niniyar لطفا خواهرشوهرامو بترکون 

خدا دشمناتو بترکونه باجی

بیشتر ببینید

البته بگمه همه جاخوبو بد داره 

یه کاربر هست ۷ تاجاری هستن دوسه تا برادرشوهرهم مجردداره😂 

اون ولی از جتریاش راضیه خووهرشوهراشو اطلاع ندارم

ملت از جاری از هم شانس دارن

@aikimin_ghiz  

بیشتر ببینید

این برای صبحه دختر یکیشونو سوپرایز کردم بخاطر روز دختر البته با تاخیر . 

الانم اومدم خونمون تاحالا خونه خواهرشوهر جمع بودیم😁

سومی از چپ منم 

بیشتر ببینید