2777
2789

سلام 

من ۱۸ هفته باردار هستم چندوقت پیش سونو ان تی دادم .بهم گفتن جفتت قدامی و لولایینگ هس.گفتن استراحت مطلق نیازی نیس ولی نزدیکی نکن .گوش دادیم تا انومالی هم صبر کردیم جفت بالا نرفته.شوهرمم بشدت گرم مزاجه. 

کسی با شرایط من بوده نزدیکی کزده باشه؟ بکنیم چ مشکلی پیش میاد؟

ضمنا بنده به دلیل انسداد لوله ای وی اف شدم و از ابتدا شیاف پروژسترون استفاده میکنم ‌خونریزی و لک بینی هم ندارم. پیاده روی و دخول اگه عمیق نباشه مشکلی داره؟ کسی تجربه ای داره

خواستم یه چیزی رو با شما در میون بذارم چند هفته‌ایه که رژیم گرفتم و با اپلیکیشن "زیره" شروع کردم. واقعاً نتیجه‌گرفتن باهاش خیلی راحت‌تر از چیزی بود که فکر می‌کردم! 🥑💪

بدون گرسنگی و بدون اینکه غذاهای مورد علاقه‌ام رو حذف کنم، پیش میره. لازمم نیست برای همسرم و بچه ها غذای جدا درست کنم.

فکر می‌کنم این‌طور که دارم پیش میرم، آخر سال با افتخار می‌تونم تیک "لاغری" رو بزنم! 😄

من که شروع کردم، تازه الان تخفیف هم دارن 🎉اگه تو هم می‌خوای شروع کن.

شما تجربه مشابه داشتین؟

بله.من حاملگی اولم جفتم ب شدت پایین بود و دکتر رابطه رو منع کرده بود.ولی چند باری رعایت نکردم همین باعث انقباض و بعدش هم خونریزی شد.زایمان زودرس هم یکی از عواقبشه

کوله باریست، پر از هیچ که بر شانه ماست...

بله.من حاملگی اولم جفتم ب شدت پایین بود و دکتر رابطه رو منع کرده بود.ولی چند باری رعایت نکردم همین ب ...

خونریزی خدایی نکرده باعث سقط و زایمان زودرستون شد؟ یا فقط خونریزی کردین

بله.من حاملگی اولم جفتم ب شدت پایین بود و دکتر رابطه رو منع کرده بود.ولی چند باری رعایت نکردم همین ب ...

من عکس سونومو میفرستم‌ببینید 

اول جفتم‌قدامی لولایینگ بود.تو انومالی زده قدامی فوندال درجه ۰

در ادامه گفته ارتفاعش کمه و نزدیک ۱۵ میل فاصله داره تا دهانه رحم

خونریزی خدایی نکرده باعث سقط و زایمان زودرستون شد؟ یا فقط خونریزی کردین

من لکه بینی ک کلا داشتم.به خاطر همین پروژسترون استفاده میکردم.ولی ب مرور خونریزیم بیشتر شد و دوقلوهام سقط شدن.البته من ی مشکل حاد دیگ هم داشتم و این ربطی ب نزدیکی نداشت.ولی شما لطفا رعایت کن

من عکس سونومو میفرستم‌ببینید اول جفتم‌قدامی لولایینگ بود.تو انومالی زده قدامی فوندال درجه ۰در ادامه ...

من چیز زیادی دستگیرم نمیشه.فقط فهمیدم ک جفتت خیلی پایینه و فکر میکنم استراحت مطلق باید باشی ی مدت.استراحت کنی میکشه بالا

کار سنگین هم ب هیچ وجه نکن و سر پا نایست