2777
2789
عنوان

علائم بچه پسر چیه

| مشاهده متن کامل بحث + 1107 بازدید | 104 پست
اگه یکی ازحرفاشو گوش میدادی گفت پدرومادرش فوت کردن یک پسرمیخوادکه پشتش باشه به درست وغلط حرفش کاری ن ...

ما واسه خودش میگیم یهو دختر شد از دخترش متنفر نشه بگه پشتم نیس

با افتخار شیرازیم:)

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

اگه یکی ازحرفاشو گوش میدادی گفت پدرومادرش فوت کردن یک پسرمیخوادکه پشتش باشه به درست وغلط حرفش کاری ن ...

اتفاقا خانم شهلا ریاحی را پسرش برد گذاشت خونه ی سالمندان

اکثر زن هایی که می برن خونه ی سالمندان زن هایی هستندکه دختر ندارند و پسر و عروس می برنشون خونه ی سالمندان 

عموی من مادر بزرگم را از خونه بیرون کرد و مادربزرگم یک شب تو مسجد خوابید.

اتفاقا خانم شهلا ریاحی را پسرش برد گذاشت خونه ی سالمنداناکثر زن هایی که می برن خونه ی سالمندان زن ها ...

والا همین همش میگن پسر پسر

بچه فقط سالم و صالح باشه کافیه شاید اصلا اون بچه زودتر از پدرمادرش مرد که اینقدر حرف پشت و عصای دست میزنن مگه عمر چقدره

اخه ربطی نداره شماداری بایک دختربچه۱۷ساله صحبت میکنی که باردارم هست همه اومدن امربه معروفش میکنن چرا ...

کاشکی درکم می‌کردند😔

خیلی تنهام 

هر کی یه علاقه ای داره یکی دختر میخاد یکی پسر 

نه عزیز چرا متنفر بشم مگه بچم نیست یه تیکه از جونمه چجوری ازش متنفر بشم نمیخام که بندازمش

عزیزم امیدوارم هر جنسیتی که میخوای بشه اما اگر دختر شد هیچوقت بهش نگو که کاش پسر بودی چون احساس بدبختی بهش میدی من خودم مادرم چندبار بهم گفته و الان ازش متنفرم

عزیزم امیدوارم هر جنسیتی که میخوای بشه اما اگر دختر شد هیچوقت بهش نگو که کاش پسر بودی چون احساس بدبخ ...

شک نکن  بروز میده

شاید رک نگه ولی همه از چهره و رفتارهاش می فهمن 

کسی که از ماه دو تاپیک  زده میگه پسر می خوام

این را شاید نگه

چیزهای بدتر میگه 

شک نکن بروز میدهشاید رک نگه ولی همه از چهره و رفتارهاش می فهمن کسی که از ماه دو تاپیک زده میگه پسر ...

والا من از بچگی همه میگفتن کاش این پسر بود انقد اینو گفتن که تو ذهنم حک شده هیچوقت نمیبخشمشون چون بهم حس پوچی و بی ارزشی دادن 😒